Tommy Olander Jensen (th) og Finn Faurbye (tv) kan sammen med resten af medlemmerne i Skytteforening Vest låse deres våben forsvarligt inde i det nye våbenskab, som er købt med støtte fra Carlsberg Sportsfond.

Tommy Olander Jensen (th) og Finn Faurbye (tv) kan sammen med resten af medlemmerne i Skytteforening Vest låse deres våben forsvarligt inde i det nye våbenskab, som er købt med støtte fra Carlsberg Sportsfond.

Nyt våbenskab til skytteforening

Skytteforening Vest i Oksbøl har med støtte fra Carlsberg Sportsfond anskaffet et lovpligtigt skab til opbevaring af våben. Det betyder meget for fastholdelsen af medlemmerne, fortæller foreningens formand Tommy Olander Jensen.

Af
Kim Schou

Medlemmerne i Skytteforening Vest skal ikke længere bekymre sig om opbevaringen af deres rifler og våben. For med hjælp fra Carlsberg Sportsfond har foreningen nemlig anskaffet et nyt våbenskab.
- Våbenskabene er lovpligtige, men de er ikke helt billige, så vi er taknemmelige over bidraget fra Carlsberg Sportsfond. Med færre udgifter til den slags inventar kan vi holde kontingentprisen nede og dermed fastholde vores gode medlemmer, siger Tommy Olander Jensen, der er formand for Skytteforening Vest.
Hos Carlsberg Sportsfond er man glad for at hjælpe Skytteforening Vest med indkøb af våbenskabet.
- Carlsberg Sportsfond støtter et væld af mindre sportsgrene og lokale idrætsforeninger. Vi er glade for at kunne støtte skytterne, og hvis det kan gøre det nemmere for foreningen at opbevare deres våben, er det meget fint, siger Dan Møller, repræsentant for Carlsberg Sportsfond og fortsætter:
- Vi vil i øvrigt gerne gøre opmærksom på, at alle sportsklubber og –foreninger også kan søge støtte igennem både fondet og Carlsberg SPORTs sponsorprogram Proud Sponsor of YOU. Vi uddeler hvert år sportsudstyr for omkring fire millioner kroner, og vi støtter alt fra taekwondo- til smårideklubber.
Skytteforeningen er en af landets ældste, og i 1983 gik fire lokale skytteforeninger sammen, som i dag danner rammen om Skytteforening Vest. Foreningen har ca. 70 medlemmer i alle aldre, og den er drevet af ildsjæle og frivillige kræfter, der gør en stor indsat.

Publiceret 01 June 2012 06:00