Sanne og Finn Tonnesen glæder sig til at gøre juni måned til en børnerig måned på Ribe Camping.

Sanne og Finn Tonnesen glæder sig til at gøre juni måned til en børnerig måned på Ribe Camping.

Ribe Camping satser på børnene

For at give så mange børn, som muligt, smag for campinglivets glæder, byder Ribe Camping børnene velkomne med gratis camping

Af
sdk

Rigtig mange børn har aldrig prøvet det frie og friske liv på en campingplads. Det skal der ændres på, mener Ribe Camping. Derfor tilbyder de nu, at børn kan tages med på camping helt gratis i hele Juni måned.
Camping er nemlig familieferie med stort F. Børnene får lynhurtigt nye venner på legepladsen, mens forældrene får tid til en god bog, inden store og små samles omkring aftensmaden i forteltet.
- Det billede genkender alle, der har prøvet at campere. Så snart vogn og fortelt er stillet op, går livet ned i et lavere og mere familievenligt gear, og det er ikke mindst til børnenes fordel. Derfor har vi besluttet, at hele juni måned skal stå i børnenes tegn og håber, at rigtig mange børn får lov at prøve det frie og friske liv på en campingplads, siger Sanne Stammose, der driver Ribe Camping på syvende sæson sammen med sin mand Finn Tonnesen.
- Vi har snakket om at gøre noget ekstraordinært for børnefamilierne i flere år, så nu skal det være. Vi håber, at rigtig mange vil tage godt imod tilbuddet og glæder os til at byde velkommen her hos os, lyder det fra Sanne Stammose Tonnesen.

Publiceret 01 June 2012 10:30