Anfører Morten Avnskjold og Rishøj er storfavoritter i hjemmekampen mod BGA. (Arkivfoto: JCJ).

Anfører Morten Avnskjold og Rishøj er storfavoritter i hjemmekampen mod BGA. (Arkivfoto: JCJ).

Rishøj stiller op som storfavorit mod BGA

- Men pas på - det bliver ingen walkover, advarer træner Jimmy Brinksby

Af
Per Møller

FODBOLD: Et øjekast på stillingen i 2. Division Øst inden weekendens runde fortæller, at der findes én kæmpefavorit. Det er Rishøj, der hjemme på Rishøj Stadion møder bundproppen BGA lørdag den 2. juni kl. 15.00.
Inden kampen ligger Rishøj på femtepladsen med 38 points - tre points fra Herlev IF på tredjepladsen, mens modstanderen BGA blot har indtjent 5 points gennem sæsonens første 26 kampe.
Men Rishøjs cheftræner Jimmy Brinksby advarer mod at undervurdere BGA. Det bliver ingen walkover, mener han.
- Vi skal passe frygteligt på ikke at gå på banen og undervurdere BGA. De er blevet væsentligt bedre jo længere turneringen er skredet frem, men lægger fortsat ryg til det ene nederlag efter det andet. En skønne dag vender bøtten for dem. Det var lige før det var sket senest mod Herlev IF, hvor BGA faktisk havde fortjent ihvertfald det ene point. Holdet havde bl.a. to forsøg på stolperne og langt det meste spil kampen igennem, fortæller Jimmy Brinksby til Lørdags-Avisen.
BGA er et meget ungt hold, der er inde i en læringsproces. Holdet spiller en frisk omgang fodbold, og er i Rishøj-trænerens øjne et spillemæssigt klart bedre mandskab end BK Avarta, som i søndags tilføjede Rishøj et nederlag på 1-0.
- Jeg forventer en svær og rigtig god kamp, da det er to hold der gerne vil spille spillet. Men det er helt klart at det er en kamp vi SKAL vinde. Men jeg tror ikke det bliver 7-0 eller noget i den stil som mange sikkert vil forvente. Vi er også lykkelige for en sejr på 1-0, mens BGA vil føle det som en sejr hvis det kan lykkes dem at få uafgjort. Men vi skal ind og smage sejrens sødme igen efter fire kampe uden sejr - heraf tre uafgjorte kampe, slutter Jimmy Brinksby.
Hos Rishøj er der stor tvivl om angriberen Lars Brøgger Hansen bliver klar til at spille. Men ellers skulle Rishøj kunne stille i nogenlunde stærkeste opstilling til sæsonens næstsidste hjemmekamp.

Publiceret 01 June 2012 17:15