Ole Kibsgaard og Martin Brygmann er hovedpersonerne i festivalens Sommerz Fest.

Ole Kibsgaard og Martin Brygmann er hovedpersonerne i festivalens Sommerz Fest.

Sjov for både børn og voksne

Gravene danner ramme om Hertug Hans Festivalens nutidsfest – og her er i år dømt Sommerz Fest

Af
Af Peter Rasmussen

Uanset om man er barn eller voksen, eller for den sags skyld midt imellem , så kan man godt glæde sig til årets ”nutidsfest”, der finder sted i det store telt på Gravene.
Det er Restaurant Atapaz, der er den store tovholder på denne del af festen, og det kommer ikke til at blive kedeligt. Der vil hele festivalen igennem være såvel udendørs som indendørs servering og på menukortet står diverse lækre tapasretter – enten fra restaurantens køkken i Slotsgade eller tilberedt på grillen.
Underholdning bliver der masser af. Musik og spas kommer til at gå hånd i hånd hele vejen.
Børnene kan blandt andet glæde sig til Ole Kibsgaards Børneshow, som de fleste i den relevante alder kender udmærket fra TV. Her har Kibsgaard gennem mange år dannet team med Kaj og Andrea, og det kommer der meget sjov ud af.
At Kibsgaard kan meget mere end det, kan man blandt andet se på mandens CV. Her er mangeårigt medlem af selveste Shubidua, og med sig til Haderslev har han både sit partyband, en masse god musik og sørme også selveste Martin Brygmann – manden der netop har væltet kongeriget med sit onemanshow ”De fleste ulykker sker med lemmet”.
Man kan læse alt om programmet, se billetpriser osv på festivalens hjemmeside www.hertughansfestival.dk

Publiceret 01 June 2012 08:07