Manager Helge Caspersen (tv.), Køge Golf Klub, og investeringsrådgiver Thomas Lund (th.), SKAGEN Fondene.

Manager Helge Caspersen (tv.), Køge Golf Klub, og investeringsrådgiver Thomas Lund (th.), SKAGEN Fondene.

Spil golf og bliv rigere

Køge Golf Klub tilbyder i samarbejde med SKAGEN Fondene nu inspiration til investeringerne ved et åbent arrangement den 14. juni.

INVESTERING: Køge Golf Klub tager nu initiativ til et nyt og perspektivrigt samarbejde, og inviterer til ?Golf og Investering? sammen med en af Nordens førende investeringsforeninger, SKAGEN Fondene.
Det sker torsdag den 14. juni i form af et åbent arrangement, hvor alle områdets mange golfspillere og folk, der gerne vil prøve sporten for første gang, er meget velkomne. Arrangementet er gratis.
Der har aldrig været flere penge parkeret på sidelinjen til meget små renter på konti i bankerne end netop nu, og aktierne er nu faldet voldsomt i værdi gennem hele den finansielle krise, ligesom markedet fortsat er usikkert på grund af den store, politiske usikkerhed i Europa.
Er du en af dem, der har en del af din likvide formue stående på sidelinjen med ønsket om en bedre forrentning? I så fald: Hvordan kan du bedst fordele din formue mellem lavtforrentet likviditet og aktieinvesteringer, og hvornår skal du investere, og i hvilke aktier er der størst potentiale?
I Køge Golf Klub sidder en manager med stor bankmæssig erfaring og med interesse for både golf og investeringer i form af Helge Caspersen, der tidligere var direktør i Danske Bank i Køge.
- Fra min mangeårige karriere i banken har jeg blandt andet haft den store fornøjelse at arbejde sammen med en ung og dygtig investeringsrådgiver, Thomas Lund, fortæller Helge Caspersen, og nu har de to bankfolk fundet sammen igen i deres nye positioner - Thomas Lund bor lokalt og er i dag formuerådgiver i SKAGEN Fondene, der har præsteret bemærkelsesværdige resultater gennem flere år.
- Vores filosofi baserer sig på sund fornuft, hårdt arbejde og veludviklet intuition, fortæller Thomas Lund.
- Vi leder konstant efter kvalitetsselskaber, som er undervurderede, og så har SKAGEN Fondene den store fordel, at vi er uvildige uden nogen form for bindinger til en bestemt bank, siger han.
Det kommende møde er således en enestående lejlighed til at komme i golfklubbens dejlige omgivelser og høre mere om aktieinvesteringer og prøve golfspillets svære kunst og restaurantens gode mad i et dejligt socialt miljø.
- Fra golfklubbens side vil vi også benytte lejligheden til at orientere om hvordan man kan komme i gang med at spille golf og hvad det koster. Vi holder både et frokost- og et aftenarrangement på dagen, og der kan læses mere om arrangementerne på både Køge Golf Klubs og SKAGEN Fondenes hjemmesider - www.kogegolf.dk og www.skagenfondene.dk - med tilmelding på www.skagenfondene.dk, siger Helge Caspersen.

Publiceret 01 June 2012 12:00