Tag til en festlig weekend i byerne langs Køge Bugt

I næste weekend inviterer Forstadsmuseet alle interesserede til at deltage i en masse spændende og underholdende kulturelle oplevelser i byerne langs Køge Bugt

Hør Sweethearts i Brøndby Strand, Michael Learns to Rock i Ishøj, rapperen Mohamed Gahli i Greve eller Mizgin i Avedøre St. By, hvor du også kan møde klovnen Gugge.
Lav parkour, få afrikanske fletninger, bliv hennamalet, tag på byvandringer, se Mosede Fort eller lån en præst. Spis dig mæt og glad i Søren Gerickes gadekøkken, tag en tur i hoppeborgen eller få en rundvisning af de unge i Vejleåparken.

Eller tag på byvandring i parcelhuskvarterer, gøre et loppefund på loppemarkedet, få et foredrag om cyklens historie eller tage med borgmesteren på storcykeldag.

- Du kan også lege gamle lege, tage på togtur rundt i Brøndbystrand, høre beat-salmer, spille Beachminton, deltage i Fodboldturnering eller FIFA-turnering og se EM på storskærm. Endelig er der kunstrundvisninger, mini-ol, fodbold, floorball, kidsvolley, hoppeborg, hestevognskørsel, jazz, rap og madtelte, lyder deti beskrivelsen af projektet.

Om projektet 'Køge Bugt på Banden'

Forstaden er vores nyeste kulturarv, og med støtte fra Kulturstyrelsen har Greve Museum og Forstadsmuseet gennemført projektet Køge Bugt på Banen, der er en samtidsdokumentation af livet i de 10 byer, der ligger langs Køge Bugt. Det viser, trods mange års negativ omtale og massive fordomme, at planerne fungerer, og at borgerne er glade for Køge Bugt-byernes mange kvaliteter.
Og nu, efter at have gennemført over 150 korte og længere interviews, er det tid til fest! Derfor lukker forstaden den 8. til 10. juni dørene op til den rige kultur og inviterer til et festfyrværkeri af tilbud. Det er de ti moderne bydele langs Køge Bugt-banen som fester, og festlighederne afspejler de kulturelle forskellighed, som man kan finde i bydelene.

Publiceret 01 June 2012 10:30