Vejle løber atter ud i det grønne

Vejles største motionsløb for virksomheder og familier skydes i gang søndag den 3. juni kl. 10.30 fra Vejle Atletik Stadion i Nørreskoven

Vejle Idrætsforening fylder igen i år det gamle stadion inde i Nørreskoven med op mod 3.500 løbere i alle aldre. Her er både plads til dem, der vil konkurrere og dem der bare vil nyde turen igennem skoven og langs fjorden. Der kan vælges mellem ruter på 3,4 km, 5,6 km og en 10 km. Dermed er der ruter til alle uanset kondital, alder eller vægtklasse.
- Løbet har igennem årene udviklet sig til at være familiernes og arbejdspladsernes motionsløb, siger Thomas Blom, løbsleder for Vejle Løbet.
- Vi har således både børnefamilier og store lokale virksomheder tilmeldt løbet i år. Vi er rigtig glade for at mange af virksomhederne har bestilt plads til at kunne slå deres telte op, hvor medarbejdere og deres familier kan have nogle hyggelige timer sammen efter løbet.

Koncert og medaljer

For at gøre løbet til en større oplevelse, særligt for familierne, har Vejle Løbet i år valgt at arrangere en koncert med Chestnut Avenue, vindere af MGP i 2011, efter løbet.
- Vi ønsker på den måde at gøre Vejle Løbet til mere end blot et motionsløb, men gøre Vejle Løbet til en god oplevelse på flere måder.
Igen i år er Middelfart Sparekasse hovedsponsor for Vejle Løbet, og uden sponsorerne var der ikke noget Vejle Løb.
- Vi arbejder meget for at gøre vores sponsorer så synlige som muligt. De får mulighed for at komme helt tæt på de mange løbere ved bl.a. at være til stede på stadion på løbsdagen. Her kan de vise de deres produkter frem, uddele smagsprøve eller give løberne et godt tilbud.
Vejle Løbet arrangeres af Vejle Idrætsforening, der også står bag en række andre løb i Vejle: Kvindeløbet, Stafetten, Tour de Munkebjerg og Vejle Ådal Halvmarathon. Tilmelding og mere information om løbene fås på www.vejlelober.dk.

Publiceret 01 June 2012 10:00