Hundredvis af skoleelever fejrede den sidste dag med hinanden. Og de gjorde det med manér.

Hundredvis af skoleelever fejrede den sidste dag med hinanden. Og de gjorde det med manér.

SE BILLEDERNE:

De festede, som var der ingen i morgen

Smølfer, skotter, præster og andre personager skålede, dansede og krammede om kap, da den sidste skoledag blev fejret i Gryden.

Af
Rune Weitling

Vidste man ikke bedre, kunne man gå hen og blive helt nervøs for, om man var begyndt at lide af vrangforestillinger eller andre særsyn, hvis man frekventerede Vognsbølparken torsdag, fredag eller lørdag.
For mens 80'erne med dertilhørende benvarmere, pandebårn og grimt hår indtog Gryden fredag og lørdag, så huserede både super Mario, sømænd, menneskelige sommerfugle, tjenestepiger, cowboys, præster, skotter, smølfer og andet godtfolk i selvsamme park torsdag. Det var lige til at tabe pusten over.
Der var dog ingen af de unge mennesker, som fejrede sidste skoledag torsdag, der mistede det mindste af pusten. De pustede såmænd kun en smule ud, når der var pause mellem slurkene, dansende eller kyssene. Jo, de hyggede sig, gjorde de.
Som følge af Esbjerg Rockfestival var der i år ingen vandrutschebane, men i stedet havde de unge mulighed for at feste og slå sig løs i det store telt, der lørdag var omdannet til det legendariske Eldora Telt til 80'er festen.
- Vi har endnu ikke haft én eneste, som har været forbi og klage over, at der ikke er noget vandsjov i år. Så det må betegnes som en succes, og det glæder os naturligvis, fortalte SSP-konsulent Morten List Christensen, mens han kastede et vue ud over Gryden, hvor de unge festede løs, som var der ingen i morgen.
Det var jo trods alt den sidste dag med kliken.
Se mange flere billeder på esbjerg.lokalavisen.dk

Tak for mange gode år. Super Mario sagde farvel med et solidt knus.

Tak for mange gode år. Super Mario sagde farvel med et solidt knus.

Publiceret 01 June 2012 23:00