Ekstraordinært åbent for pas-ekspeditioner

Sommerferien står for døren og der er pres på pas-ekspeditioner. Derfor holder Esbjerg Kommune ekstraordinært åbent to lørdage.

Esbjerg Borgerservicecenter på Rådhuset i Torvegade holder ekstraordinært åbent for pas-ekspeditioner på de to lørdage den 23. og 30. juni klokken 9.00 – 12.00.
- Presset på pas-ekspeditioner er nu blevet meget stort, siger afdelingslederen af Borgerservicecenter Esbjerg, Joan Neder-Helman og fortsætter:
- Især kommer der mange torsdag eftermiddag, hvor vi har åbent til klokken 17.00, og i torsdags stod borgerne i en lang kø ved lukketid. Derfor vil vi holde åbent for pas-ekspeditioner to lørdage, for vi kan jo se, at det er uden for normal arbejdstid, borgerne har tid til at komme.
Det er sådan set ikke noget nyt, at der er pres på pas-ekspeditionerne op til de store ferier, men i år er det noget ganske særligt, for fra den 26. juni skal alle børn – uanset alder – have eget pas.
Det tager normalt 10-14 dage inden passet bliver sendt til borgerne, så man skal huske at være i god tid. Kommunen opfordrer borgerne til at få set efter i passet, om det stadig er gyldigt og at sørge for, at børnene har eget gyldigt pas.
På kommunens hjemmeside, www.esbjergkommune.dk/pas kan du se, hvad du skal have med til borgerservicecentret, når du skal have nyt pas.

Publiceret 18 June 2012 14:30