Indbrud i Netto I Hastrup mislykkedes

INDBRUD: En række unge mænd forsøgte tidligt lørdag morgen - få minutter efter kl. 05.00 - at begå indbrud i Netto på Fasanvej i Køge.
De unge mænd brød butikkens indgangsdør op, men da de trådte ind i butikken, aktiveredes alarmen, og gerningsmændene valgte at tage benene på nakken og stikke af fra stedet.
Sølvtøj og en møntsamling med mønter fra hele verden blev udbyttet for indbrudstyv, der i tidsrummet fra kl. 15.00-23.45 lørdag brød ind i en villa på Holtug Mosevej ved Store Heddinge.
Et møntsæt var også blandt tyvekosterne ved et indbrud i en villa på Stenhøjparken i Borup. Udover møntsæt fik tyvene også held til at stjæle tre bærbare PC'ere to af mærket Toshiba og en Acer samt smykker. Indbrudet er begået i tidsrummet fra lørdag kl. 17.30 til søndag eftermiddag kl. 17.15.
Fra et wellnesscenter på Borgegårdsvej i Køge er der i aften- og nattetimerne mellem lørdag og søndag begået indbrud. Tyvene har fået adgang til stedet ved at afliste et køkkenvindue. Fra stedet er stjålet tre computere, kontanter, diverse hudplejeprodukter samt diverse apparater til wellnes behandling.
Udover disse indbrud har Midt- og Vestsjællands Politi i weekenden modtaget anmeldelse rom indbrud i yderligere fire private beboelser i Greve, Rødvig, Køge og Lille Skensved.
pm

Publiceret 18 June 2012 08:45