Kunst i gaderne

Aabenraa Artweek arrangerer for tredje gang et internationalt billedkunstsymposium i Aabenraa

Af
Mette Henriksen

Det bliver en spændende blanding af installations-, performance- og konceptkunst, når Aabenraa Artweek for tredje gang i træk inviterer til et kunstnerisk møde fra lørdag, den 28. juli - lørdag, den 4. august med kunstnere fra blandt andet Tyskland, Finland og Sverige.
Der arbejdes hovedsageligt i og omkring BaneGården Kunst og Kultur, samt i gågaden og på Sønderstrand, hvor der er en direkte dialog med kunstnerne.
Lørdag, den 4. august er der fernisering på ugens arbejde og en retrospektiv udstilling af Aabenraa Artweeks projekter fra de tidligere år. Dr vil også være værker fra DIVA-kunstnernes ophold i 2011, som arrangørerne gerne vil præsentere for et større publikum. Denne udstilling kan ses frem til og med 26. august på Banegården Kunst og Kultur.
Den 4. august er der også fernisering i Kunstmuseet Brundlund Slots park på udstillingen "Oppe i Træerne/In den Bäumen/In the Trees", som laves i samarbejde med Grænselandsudstillingen og Kunstmuseet Brundlund Slot. Denne udstilling kan ses til og med søndag, den 7. oktober i Kunstmuseets åbningstid.
Aabenraa Artweek Extra 2012 er støttet af Aabenraa Kommune og Statens Kunstråd.

Publiceret 18 June 2012 10:00