En mand, der fik lov til at prøvekøre en motorcykel, vendte aldrig tilbage. Arkivfoto

En mand, der fik lov til at prøvekøre en motorcykel, vendte aldrig tilbage. Arkivfoto

Mand forsvandt med motorcykel

En mand, der havde sin motorcykel til salg, måtte erkende, at den potentielle køber ikke havde til hensigt at betale motorcyklen

Af
Dorthe Andresen

En mand fra Gram havde i weekenden sin motorcykel til salg. Og søndag møder en person, der er kørende i en ældre bil, op for at kigge på motorcyklen.
Manden, der selv har medbragt prøveplader, får lov til at prøvekøre motorcyklen, men da han efter to timer endnu ikke er vendt tilbage, bliver sælgeren mistænkelig og kontakter politiet.
- Det viser sig, at bilen er udstyret med nummerplader, der er stjålet i Kolding. Og bilen er blevet afmeldt i 2010 i Tyskland, fortæller vicepolitiinspektør Knud Kirsten fra Syd- og Sønderjyllands Politi i Haderslev.
Manden, der kørte afsted på motorcyklen, beskrives som værende 25-30 år, 180-185 centimeter høj, tynd af bygning, kort afbleget strithår. Han har en tatovering på halsen, der går op forbi venstre øje til tindingen. Han har ligeledes en tatovering på højre hånd, der går helt ned til fingrene, og på venstre kind er der tatoveret en tåre. Han var iført sort jakke, cowboybukser og hvide sko.

Publiceret 18 June 2012 09:00