Nicki Pedersen er den farligste mand i feltet onsdag aften.

Nicki Pedersen er den farligste mand i feltet onsdag aften.

Outrup går "all in" mod Holsted

Outrup Speedway Club stiller med ny bane og et hold i stærkeste opstilling, når de kører retur-match mod ærkerivalerne fra Holsted på onsdag.

Af
Kim Schou

Der bliver masser af god speedway for publikum, når Outrup Speedway Club på onsdag tørner sammen mod Holsted Speedway Klub for anden gang i denne sæson. I den første match mellem de to hold indkasserede Outrup et syngende nederlag, men denne gang er der andre kørere i truppen.
- Med det hold, det er lykkedes mig at stille denne gang, tror jeg helt oprigtigt, at vi har en reel chance for at vinde, siger holdleder i Outrup Speedway Club Steven Andersen, og tilføjer, at det er på høje tide, at lykken tilsmiler Outrup.
- Jeg mener, at vi har et hold, der er langt bedre end det, man kan se ud af vores placering i det samlede klassement. Det vil vi bevise ved at slå det hold, der ligger nummer ét, siger han.

Bedre hold end sidste gang

Det hold, der ligger nummer ét, er Holsted Speedway Klub. Her erkender holdleder Rudi Hansen, at Outrup stiller med et væsentligt bedre hold, end da Outrup kørte i Holsted i forrige uge. Han ser dog stadig ikke de gamle rivaler som nogen reel trussel.
- Jeg tror ikke, det bliver en decideret svær match for os, men der bliver da mere kamp om pointene, og vi vinder nok ikke med 22 point denne gang, siger han og erkender, at kørerne i Outrups opstilling tidligere har leveret gode resultater, ikke mindst på Outrups hjemmebane.

Ingen hjemmebanefordel denne gang

Det bliver dog ikke hjemmebanefordelen, der kommer til at bære Outrup gennem matchen denne gang. Klubben har haft problemer med, at banen har svært ved at tage imod vand, så nu er banen blevet fræset, og adskillige tons ny belægning, er blevet lagt på.
Da den nye bane er en ubekendt faktor for begge hold, er det svært at vurdere, hvordan det kommer til at gå kører for kører. Der er dog meget, der tyder på, at Outrup skal satse på at vinde på de fire sidste kørere i opstillingen.
- Nicki Pedersen er og bliver en verdensklassekører, og det er ikke i kampen mod ham, vi skal vinde – vi skal slå dem på at være et bedre hold, siger Steven Andersen.
Matchen starter kl. 19.00

Publiceret 18 June 2012 14:00