Bueskydning er en af aktiviteterne ved Feriesjovs Grand Opening på søndag.

Bueskydning er en af aktiviteterne ved Feriesjovs Grand Opening på søndag.

Tyvstart sommerferien med Feriesjov

Feriesjov 2012 skydes i gang med en Grand Opening på FredericiaC

Det er 15. gang at der bliver afholdt Feriesjov i Fredericia for byens børn og unge i sommerferien. Også i år har Fredericia Kommune samarbejdet med IDRÆT7000, foreningsliv, institutioner og forskellige entertainere.
Søndag den 24. juni, fra kl. 13.30 – 17, er der mulighed for at tyvstarte sommerferien med Feriesjovs Grand Opening. Lige efter Feriesjov-løbet - er det muligt at prøve en masse feriesjovaktiviteter på FredericiaC.
Grand Opening er arrangeret i samarbejde med FredericiaC, og det er gratis at deltage i aktiviteterne. Som noget nyt kan hele familien i år deltage i aktiviteterne denne dag. Det vil være en god idé at medbringe en drikkedunk, for der bliver masser af muligheder for at få sved på panden.
Til Grand Opening kan du prøve kræfter med rollespil, bueskydning, ponyridning, speedway, air track, rappelling, tage en tur med Tenna 2 og meget mere.

Der er ikke tilmelding til Grand Opening, men du skal huske at tilmelde dig Feriesjov-løbet. Læs mere om Feriesjov og Grand Opening på www.ferie-sjov.dk .
Feriesjov afholdes i skolernes sommerferie i ugerne 27 til 32 for Fredericias skolebørn i 0-9 klasse.

Publiceret 18 June 2012 08:00