Direktør i Væksthus Sjælland, Mads Váczy Kragh.

Direktør i Væksthus Sjælland, Mads Váczy Kragh.

Vækstfabrikken i Køge er allerede godt fra start

KØGE: Vækstfabrikken i Køge slår først dørene op på fredag sammen med Køge Erhvervsservice og Køge Bugt Erhvervscenter. Men selvom de indbydende lokaler i ”Den Hvide By” endnu ikke er åbnede har fire virksomheder allerede sagt ”ja tak” til at blive Vækstfabrikanter i Køge.
- Vi har allerede nu inden åbningen solgt fem pladser til fire virksomheder. Det er rigtig godt taget i betragtning af, at lokalerne slet ikke er færdige med at blive indrettet. Vi har generelt oplevet stor efterspørgsel på Køges Vækstfabrik. Så vi må sige, at selvom vi ikke er åbnet endnu, men vi er allerede kommet rigtig godt fra start, fortæller direktør i Væksthus Sjælland, Mads Váczy Kragh.
- På Vækstfabrikken får vækstiværksættere og mindre virksomheder, der ønsker at udvikle sig, et helt unikt forløb. Med kontorpladsen følger nemlig et individuelt tilrettelagt vækstforløb med konsulentsparring, kompetenceudvikling, mentorordning og netværk. Den pakke gør en stor forskel, for de virksomheder, der vælger at blive en del af konceptet, fortæller Mads Váczy Kragh.
Når Køge er åbnet er der i alt 11 Vækstfabrikker rundt i Region Sjælland, og én på Bornholm. Som Vækstfabrikant har man adgang til faciliteterne på alle vækstfabrikker, og så bliver man en del af et netværk af andre virksomheder - ikke kun der hvor man primært har plads, men ikke mindst med vækstfabrikanterne fra de andre byer.
- Der er nu mere end 110 virksomheder, der har besat 140 pladser rundt på de sjællandske Vækstfabrikker. Og i løbet af 2012 kommer vi endnu længere op. Det er alle sammen virksomheder, som vi har vurderet at have potentiale for udvikling og vækst. Det lover godt for erhvervslivet i Region Sjælland. For potentialet er derude, og hvis man som virksomhedsejer formår at satse rigtigt og knokle for sagen, kan det gå hen og blive rigtig stort for mange af vækstfabrikanterne. En plads på Vækstfabrikken understøtter den indsats, udtaler Væksthusdirektøren.
Selve åbningen af Vækstfabrikken i Køge løber af stablen fredag den 22. juni kl. 14-16. Den ser også på forhånd ud til at blive en stor succes. Der er allerede over 100 tilmeldte.
- Interessen for at få en pladser er blevet fulgt op af en stor lokal interesse for konceptet. Vi har allerede nu fået rigtig mange tilmeldinger. Et forsigtigt bud er, at vi op mod 200 mennesker til åbningen. Så det bliver helt sikkert festligt, og vi opfordrer så mange som muligt til at komme og fejre åbningen med os. Åbningen er nemlig også en god mulighed for at blive klogere på det gode tilbud, som Vækstfabrikken er, udtaler direktør Mads Váczy Kragh.
Vækstfabrikken i Køge er finansieret af Køge Kommune og Den Europæiske Fond for Regional Udvikling. Vækstfabrikkerne drives af Væksthus Sjælland.
pm

null

Publiceret 18 June 2012 17:15