28-årige Marie Sunesen fra Vejle blev en sikker vinder af kampvalget om at blive formand for SF Sydjylland.

28-årige Marie Sunesen fra Vejle blev en sikker vinder af kampvalget om at blive formand for SF Sydjylland.

28-årig kvinde ny SF formand

Marie Sunesen fra Vejle er valgt til formand for SF Sydjylland

Marie Sunesen fra Vejle er blevet valgt som ny formand for SF Sydjylland, der er partiets storkredsorganisation og omfatter 12 partiforeninger. Marie Sunesen, der er 28 år og førtidspensionist, sidder i forvejen i bestyrelsen i partiforeningen i Vejle og i regionsbestyrelsen.
- Jeg er ikke politiker, men udpræget bestyrelsesmedlem. Det er et sjovt og spændende arbejde, synes jeg, siger Marie Sunesen.
Der var kampvalg om posten, som faldt ud til fordel for SF repræsentanten fra Vejle. Hun fik 19 stemmer mod modkandidaten, regions- og byrådsmedlem Henrik Møller fra Tønder, der fik seks stemmer.
Storkredsens primære ansvar er at opstille folketingskandidater og at varetage kontakten til SF?s landsledelse. Storkredsen har i øjeblikket to kandidater i Folketinget, retsordfører Karina Lorentzen og politisk ordfører Jesper Petersen.
Derudover har storkredsen en koordinerende rolle i forhold til det øvrige partiarbejde og de 12 partiforeninger i kredsen.
Efter mødet i repræsentantskabet består bestyrelsen SF Sydjylland af følgende: Marie Sunesen, formand (SF Vejle); Mads Mikkel Rasmussen, næstformand (SF Vejle); Per Laursen, kasserer (SF Fredericia); Ida Damborg, sekretær (SF Esbjerg); Brian Dehnhardt, bestyrelsesmedlem (SF Kolding); Lars Olesen, bestyrelsesmedlem (SF Fredericia); Ole Nielsen, suppleant (SF Sønderborg); Henrik Møller, suppleant (SF Tønder); Hans Winther og Ingrid Olsson, revisorer (SF Kolding), Karina Lorentzen Dehnhardt, revisionssuppleant (SF Kolding).

Publiceret 21 September 2012 15:15