Amin Skov fra Vejlegården kommer og taler til workshop om fremtidens velfærd.

Amin Skov fra Vejlegården kommer og taler til workshop om fremtidens velfærd.

Amin fra Vejlegården taler om frihed

Render du rundt med en masse bøvl i det daglige, og har du samtidig løsningen på nogle af de problemer, almindelige borgere støder på, er det kommende arrangement ?Sigtelinier? i Spinderihallerne søndag 7. oktober måske noget for dig.
Det er partiet Venstre, der inviterer alle Trekanitter til Danmarks største workshop. Som en ekstra kuriøs detalje vil Amin fra Vejlegården komme og tale om frihed.
Workshoppen er et led i arbejdet med at udvikle reformer for fremtidens Danmark, og den er både for venstrefolk samt for helt almindelige borgere med mandsmod og meninger.
Som en del af programmet vil en lang række unge fra uddannelsesmiljøerne i Trekantsområdet bliver inviteret til at dyste om de bedste ideer. De vil blive stillet over for en konkret udfordring, som de så skal finde en løsning på. De bedste ideer og løsningsforslag vil blive belønnet med præmier fra en jury bestående af både regions- og lokalpolitikere fra hver deres fløj. Arrangementet finder sted klokken 10 – 17. Det koster 200 kroner at deltage, hvilket dækker forplejning og underholdning. Tilmelding foregår på www.sigtelinier.dk.

Publiceret 01 October 2012 06:00