Ejby IF (i grønt) fører fortsat Serie 2, Pulje 4. (Arkivfoto).

Ejby IF (i grønt) fører fortsat Serie 2, Pulje 4. (Arkivfoto).

Ejby IF Fodbold spillede 0-0 i topkamp

FODBOLD: Det blev en kamp med masser af nerve og lidt nerver siddende yderst på tøjet hos begge hold da Ejby IF spillede topkamp i Serie 2, Pulje 4 hos FC Storebælt i Korsør.
- I forskellige perioder af kampen dominerede FC Storebælt og vi, men FC Storebælt kom langt bedre ud fra kampens start end vi gjorde. Alt i alt er det ikke helt dumt komme hjem fra FC Storebælt med 0-0 og et point i sådan en topkamp på udebane. Selvfølgelig kan vi ærgre os over at vi faktisk er rigtig tæt på at tage alle tre point med de tre rigtig pæne chancer vi har sidst i kampen. For lige pludselig er mulighederne der, siger sportschef i Ejby IF Fodbold, Jan B. Larsen.
Sportschefen kan rigtig godt lide den måde holdets spillere bare klør på selv om det hele bestemt ikke bare lige kører. Netop derfor er holdet tæt på at vinde kampen til sidst alligevel.
Ejby spillede også to gange med en mand i undertal på grund af gule kort.
Vender man den om, hvis Ejby havde fået scoret til sidst, så ville FC Storebælt med rette også føle det ville have været lidt ufortjent hvis Ejby havde taget de tre point for de havde virkelig deres muligheder og ære af den spændende kamp.
- Vi holder nullet på udebane mod topholdet FC Storebælt som inden lørdagens kamp havde scoret hele 27 mål i 6 kampe. Morten Urban og Martin Ekberg spillede en rigtig fin kamp i vores midterforsvar, og så talte vores trup til dagens topkamp to unge spillere på 18 år, Philip Juul og Christian Nexø, så det er en kamp vi kan tage en masse med fra, siger Jan B. Larsen.
Ejby IF Fodbold fører dermed fortsat rækken med et point. Det er meget tæt i top 6 i Serie 2, Pulje 4 hvor lørdagens modstander på 5. pladsen blot er fire point efter Ejby IF Fodbold. Se stillingen her.
På lørdag kl 15.00 spiller Ejby IF Fodbold hjemme på Sydbank Park mod Ørslev-Solbjerg IF. Ejby IF Fodbold og Sydbank Køge byder velkommen med gratis is til børn og unge - se www.EjbyIFFodbold.myfc.dk i løbet af ugen - og de populære lækre grillpølser vil som sædvanlig kunne købes fra grillen.
- Nu glæder vi os til hjemmekampen på lørdag. Vi ved alle hvad det dér handler om, og vi håber mange forældre, børn og unge vil møde op til god underholdning og hygge og danne rammen om en dejlig eftermiddag på Sydbank Park i Ejby, slutter sportschef Jan B. Larsen.
pm

Publiceret 01 October 2012 16:15