Nicolai Bangsgaard fortæller om sin cykeltur i det sydlige Afrika. En tur på 5.000 km.

Nicolai Bangsgaard fortæller om sin cykeltur i det sydlige Afrika. En tur på 5.000 km.

Ekstreme eventyrere fortæller

Eventyret venter på dit bibliotek. Kom med på ekstremløb og cykeltur

Fredericia Bibliotek har startet en klub for alle som elsker fantastiske fortællinger fra verdenskortets mest ufremkommelige pletter. Biblioteket inviterer nogle af Danmarks mest spændende og ekstreme eventyrere på besøg, og giver Fredericias borgere mulighed for at høre deres historier.
I dette efterår får biblioteket besøg af to mænd, som har turdet tage springet ud i eventyret - uden helt at vide, hvor de landede igen.
Torsdag den 11. oktober kommer ekstremløberen Jacob Juul Hastrup på besøg. Han er den type, som slæber et dæk efter sig på sine træningsture, for at gøre turen endnu hårdere. Jacob har løbet i både bjerge, regnskove og ørkener og sågar på Antarktis. Hans længste tur, The Track i Australien, er på vanvittige 560 kilometer.
Mandagen efter, den 15. oktober, får biblioteket besøg af en "gammel" kending. Nicolai Bangsgaard holdt for halvandet år siden et foredrag fyldt med billeder, filmklip og musik fra hans cykeltur hele Jorden rundt. Denne gang har han været en lille tur på 5.000 km rundt i det sydlige Afrika.
Begge foredrag er kl. 19. Billetter kan købes på biblioteket, og hvis man køber billet til begge aftener samtidig, får man rabat.

Publiceret 01 October 2012 11:00