Har du hørt at...

Esbjerg Musikforeningkan i år fejre 50 års jubilæum og sidste efterår afslørede et tjek ved Bilka i Esbjerg, at hver sjette kører på nedslidte dæk?

...På medlemsmødet forleden har Enhedslistens medlemmer i Esbjerg valgt to spidskandidater til kommunalvalget 2013. Det er Henning Josefsen Overgaard, der formand for fagforeningen 3F Esbjerg Transport, samt Sarah Nørris, der arbejder som Radiograf på Sydvestjysk Sygehus Esbjerg.
...Jan Egesborg, der er ny matematiklærer på Esbjerg Gymnasium, har sammen med sin kunstnergruppe Surrend tegnet seks nye matematikplakater, som skal afmystificere matematik og gøre flere gymnasieelever interesserede i at tage faget på højere niveau.
...Fra den 1. til den 6. oktober kan du i din lokale The Body Shop butik få en mini-makeover og råd og tips til din personlige makeup. Du bestemmer selv prisen for mini-makeover'en og dit beløb går ubeskåret til "Støt Brysterne". Ring gerne til butikken og bestil tid.
...Dansk Volleyball Forbund har for nylig afviklet HU20 Europa Mesterskab i Volleyball i Randers. En flok dygtige frivillige fra Volleyteam Esbjerg var headhuntet til arrangementet og ydede en stor indsats ved Europamesterskaberne.
...Nils Thorlund og Elisabeth Bay Jensen kan begge fejre 35 års jubilæum som undervisere på Nordby Skole på Fanø. Mange af øens ca. 3200 indbyggere er blevet undervist af begge eller en af de to lærerskikkelser.
...Kirkehøjskolen for Esbjerg og omegn igen er klar med en spændende foredragsrække, startende den 29. september med emnerne "Jesu Helbredelser som åndelig vejledning" og "Helbred(else) og tro.
...Esbjerg Musikforening i år kan fejre 50 års jubilæum og indleder sæsonen med en koncert på søndag klokken 16 med koncert ved den norske violinist, Jon Gjesme, der spiller Vivaldis og Piazzolas "De fire årstider" i Syddansk Musikkonservatoriums sal.
...Sidste efterår afslørede et tjek ved Bilka i Esbjerg, at hver sjette kører på nedslidte dæk. Derfor indtager dækfolk fra Euromaster atter varehuset i uge 40 for at hjælpe og give gode råd.

Publiceret 01 October 2012 08:30