Hjemmesejr til AaBk

Aabenraa BK slog Vojens 2-0

Efter sidste søndags uafgjorte resultat i topkampen mod Vamdrup havde Aabenraa BK i weekenden besøg af Vojens, der efter en svær start virkelig er kommet stærkt igen med 10 point i de sidste 4 kampe. AaBK måtte til kampen undvære karantæneramte Mark Blæsbjerg, men der var til gengæld comeback til Waldemar Stachowiak efter en knæskade.
Søndagens kamp blev aldrig nogen køn affære dertil var spillet fra begge hold for usammenhængende, og de store chancer var der få af. Dog var der et par gode muligheder i begge ender inden Rasmus Veibye midt i 1. halvleg gjorde det til 1-0 for AaBK efter et fremragende gennemspillet angreb. Inden pausen brænder Martin "Hugger" Madsen en stor chance, og første halvleg ender med en 1-0 føring til AaBK.
I 2. halvleg er billedet det samme, Vojens forsøger at lægge et pres men uden at blive egentlig farlige, og mod slutningen af kampen kunne AaBk bringe sig på 2-0 på endnu et flot mål af Rasmus Veibye.
Efter kampen kunne trænerduoen Mads Hoeg og Steen Lildholdt glæde sig over de 3 point i en svær kamp. Dog var der også en anelse skuffelse over at holdet for tiden har svært ved at finde det gode spil frem, men som et tophold er det vigtigt også at hente sejre når spillet ikke lige kører.
AaBK spillerne kårede efter kampen Rasmus Veibye som kampen spiller.
Næste kamp for holdet er næste søndag hvor AaBK gæster Sønderborg Fremad. I forsøget på at fastholde rækkens 1. plads må holdet desværre undvære Rasmus Veibye og Mark Blæsbjerg der afsoner sin sidste karantæne dag efter sit røde kort mod Vamdrup. Kampen spilles i Sønderborg søndag kl. 16.

Publiceret 01 October 2012 11:00