Tre børn, to kroer og et fuldtidsjob som pædagog: Det nye par bag Postkroen får travlt, og det er heldigvis sådan, at Nina Gallo på 26 og Søren Juhl på 32 år kan lide det. Foto: Mette Henriksen

Tre børn, to kroer og et fuldtidsjob som pædagog: Det nye par bag Postkroen får travlt, og det er heldigvis sådan, at Nina Gallo på 26 og Søren Juhl på 32 år kan lide det. Foto: Mette Henriksen

Hygge, smil og varme på Postkroen

Nina Gallo og Søren Juhl har overtaget Postkroen i Aabenraa

Af
Mette Henriksen

Efter at Lars Andersen har drevet Postkroen i halvandet år, er der i denne uge farvel og goddag på kroen med adresse på Nørretorv 6 i Aabenraa. Fremover er det nemlig Nina Gallo og Søren Juhl fra Rødekro, som sørger for gæsternes ve og vel på den populære kro, som i flere generationer har været samlingssted for især uddannelsessøgende.
Parret driver i forvejen Juhl"s Bar i Tinglev, og det har givet dem blod på tanden til at overtage endnu et værtshus. Postkroen har i lang tid været deres favoritsted med henblik på en mulig overtagelse. De var derfor ikke i tvivl, da den tidligere forpagter, Lars Andersen, "prikkede" til dem.
"Jeg er selv kommet på Postkroen i perioder og har altid godt kunne lide stemningen her. Postkroen har sjæl, med en form for hygge og samvær, som ikke findes mange andre steder," foræller Søren Juhl, som sammen med sin kæreste Nina fremover vil gøre en indsats for at lange ud efter en endnu breddere målgruppe.
"Når gæsterne fremover sætter sig til bords, må det gerne skinne igennem, at der er kommet nye folk til. Mottoet for os er hygge, smil og varme. Derudover vil vi også køre med dagstilbud, konkurrencer samt dart- eller raffelturnerninger. Det kunne også være en event, hvor piger serverer i bikini," fortæller Søren, mens Nina tilføjer skælmsk:
"Eller mænd i små badebukser."
Det nye værtspar afslører også, at Postkroens traditioner omkring den månedlige jam-session, samt livemusik i weekenderne stadig fastholdes. Parret, som også er forældre til tre børn på 1, 3 og 7 år, deles om at drive kroerne. Og så har Søren også lige en lille opgave på 37 timer at klare i Kolding.
"Jeg er pædagog på et opholdssted i Kolding. Det er også noget med skiftende arbejdstider og døgnvagter. Så jo, der bliver drøn på - og det glæder vi os til."

Publiceret 01 October 2012 11:30