Varde havde især i første halvleg flere store chancer for at afgøre kampen.

Varde havde især i første halvleg flere store chancer for at afgøre kampen.

Lidt oprejsning til Varde IF Elite

Efter sidste weekends katastrofale indsats hjemme mod Middelfart havde trænerteamet omkring Vardes hold i fodboldens 2. division Vest arbejdet med at indgyde spillerne noget selvtillid inden den svære udekamp mod oprykkerne fra Ringkøbing.

Af
nen

Målsætningen var at man først og fremmest ikke måtte tabe kampen og helst skulle man tage hjem med alle 3 points.
Men også hjemmeholdet fra Ringkøbing var nervøse for opgøret, ikke alene havde holdet ikke leveret det allerbedste spil på det seneste, men Varde havde tidligere på året smadret Ringkøbing med hele 5-1.
Det var da også Varde der kom bedst fra start, det ene angreb efter det andet bølgede ned mod hjemmeholdets mål og efter en halv times spil kunne Rasmus Harm udnytte lidt klumpspil og bringe gæsterne fortjent foran 1-0. Varde kunne sagtens have scoret yderligere et par mål inden pausen, men i stedet lykkedes det hjemmeholdets Nikolaj Christensen at udligne i halvlegens døende sekunder.
Efter pausen kom Ringkøbing mere med i kampen, ja det virkede som om målet til 1-1  havde slået rytmen og selvtilliden ud af Vardespillerne og da Ringkøbings Erik Bjerg med et drømmehug efter 53 minutters spil bragte hjemmeholdet troede de fleste af de over 500 tilskuere at kampen var afgjort, men med 10 minutter tilbage fik Varde tildelt et korrekt straffe. Et straffespark Morten Eggert sikkert scorede på til slutresultatet 2-2.
Desværre måtte Vardes anfører Rasmus Jessen i kampens overtid indkassere sit andet gule kort i kampen og måtte derfor præsenteres for det røde kort. Heldigvis fik det ingen betydning for slutresultatet, men det betyder at han ikke kan være med i næste uges hjemmekamp mod Marienlyst.Anfører Rasmus Jessen måtte indkassere to gule kort og fik derfor marchordre.

Anfører Rasmus Jessen måtte indkassere to gule kort og fik derfor marchordre.

Publiceret 01 October 2012 08:39