Emilia van Hauen, sociolog og trendforsker, er blandt foredragsholderne på efterårets Living+ messe i Fredericia.

Emilia van Hauen, sociolog og trendforsker, er blandt foredragsholderne på efterårets Living+ messe i Fredericia.

Living+ er ikke kun en salgsmesse

Ældre Sagen krydrer den nye messe med tankevækkende foredrag

Man kan blive lidt klogere på livet, når Ældre Sagen byder på en række spændende foredrag på den store Living+ messe i Fredericia.
Living+ er livsstilsmessen for 50+ generationen, og få kender dén generation bedre end Ældre Sagen, som arrangerer foredragene og er samarbejdspartner på messen.
- Vi har fundet nogle af de dygtigste og mest kompetente mennesker til at fortælle om en række af de emner, som vi fra vores daglige virke véd optager den modne generation, fortæller Peter Rindom, markedskonsulent i Ældre Sagen.
- Der bliver tale om korte, præcise indlæg på max 20 minutter, som de besøgende igennem de tre messedage gratis kan møde op til uden krav om tilmelding eller andet, tilføjer Peter Rindom.

Emilia van Hauen

Blandt foredragsholderne er sociolog, forfatter og trendforsker Emilia van Hauen, som om lørdagen beretter om "Sandwich-generationen i klemme". Titlen refererer til den udfordring, den modne generation kan have ved at balancere mellem børn, familiens ældre og ens egen travle hverdag.
Arv og testamente er et emne, Ældre Sagen får rigtig mange henvendelser om. Derfor bør der være stor interesse, når Gitte Clausen, jurist i Ældre Sagen, blandt andet fortæller om, hvorfor man bør få lavet testamente, hvad man skal overveje og hvad det koster.
"Bofællesskab og boliger" er ét af to emner, når jurist og forfatter Margrethe Kähler går på podiet. Hun forklarer, hvordan et bofællesskab kan være en genial ide, når man ønsker et godt, trygt og socialt liv som senior. Vil du hellere blive i din bolig, får du en masse idéer til indretning af hus og have. Hendes andet foredrag handler om en splinterny bog: "Kys livet - også når det gør ondt". Med den som udgangspunkt vil hun fortælle om livsmod og livsglæde trods sorg og tab.
Mød også nogle af de 12.500 frivillige i Ældre Sagen og hør, hvorfor frivilligt arbejde er så givende, og hvordan man kan blive en del af det.
Se tidspunkter og emner på alle Ældre Sagens foredrag på www.living-plus.dk.

Publiceret 01 October 2012 09:00