Den finske landsholdsmålmand Lukas Hradecky har forlænget sin aftale med EfB.

Den finske landsholdsmålmand Lukas Hradecky har forlænget sin aftale med EfB.

Lukas Hradecky forlænger med EfB

Den finske landsholdsmålmand Lukas Hradecky har forlænget sin aftale med Esbjerg fB

Den finske landsholdsmålmand, Lukas Hradecky, 22 år, har forlænget sin aftale med Esbjerg fB et halvt år, så han er knyttet til klubben indtil 30. juni 2013. Begge parter er interesseret i at forlænge samarbejdet yderligere.
"Jeg er meget glad for, at jeg nu er sikker på at være i EfB hele sæsonen, så jeg fortsat kan være en del af projektet med at etablere sig i Superligaen. Når jeg kun har forlænget med et halvt år, er det for at holde alle døre åbne, idet man i en tæt liga ikke ved, hvad der sker i denne sæson. Jeg vil meget gerne blive i klubben," siger Lukas Hradecky.
Han kom til EfB på en fireårig kontrakt i begyndelen af 2009 og har de seneste sæsoner været førstemålmand i klubben. Han har spillet 57 førsteholdskampe for EfB og har desuden 12 landskampe for Finland på sit cv.
"Jeg har lavet fejl, men generelt har jeg haft et fremragende 2012. Lige nu føler jeg virkelig, at jeg udvikler mig ved at spille i Superligaen, hvilket også er min målmandstræner, Lars Windes, fortjeneste," siger Lukas Hradecky.
EfB's cheftræner, Jess Thorup, bekræfter Lukas Hradecky's gode udvikling, som har gjort det naturligt at forlænge aftalen med ham.
"Lukas har holdt et stabilt og højt niveau, og han har i perioder været kampafgørende, ligesom hans daglige samarbejde med Lars Winde fungerer rigtig godt. Vi håber, han bliver fremtidens målmand i EfB," siger Jess Thorup.

null

Publiceret 01 October 2012 16:00