Masser af lokal støtte til brysterne

Kræftens Bekæmpelses Støt Brysterne kampagne 6. oktober udløser mange oplevelser i Vejle

Af
Peter Friis Autzen

Antallet af konstaterede brystkræft-tilfælde er steg-et de seneste år. I 2010 fik 4.944 danske kvinder konstateret brystkræft.
Kræftens Bekæmpelse mener, at stigningen skyldes det landsdækkende tilbud om mammografiscreening - og altså ikke at flere får sygdommen.
Antallet af konstaterede brystkræfttilfælde forventes at falde i løbbet af nogle år for at ende på niveauet fra 2008: Omkring 4.000 nye tilfælde om året.
For at skabe opmærskomhed om sygdommen og kampen i mod den arrangeres der hvert år Lyserød Lørdag, hvor arrangementer og støtter samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse. I Vejle er følgende arrangementer tilmeldt Lyserød Lørdag, den 6. Oktober.

Lyserød shopping

Igen i år bakker City Vejle op omkring Lyserød Lørdag og skaber Lyserød shopping.
I den lyserøde uge, mandag d. 1. oktober til lørdag d. 6. oktober, støtter udvalgte butikker Kræftens Bekæmpelse. For hvert salg doneres penge til brystkræftsagen.
Se mere på cityvejle.dk

Mød Kræftens Bekæmpelse

På Rådhustorvet og i Vestergade kan du møde frivillige fra Kræftens Bekæmpelse i Vejle. Fra klokken 9.
Deltag i lotteri og vind fine præmier skænket af byens butikker. Der bliver også uddelt gratis æbler, som er sponsoreret af H & P Frugtimport i Vejle.

Koncert på Rådhuset

Danmarks største militære musikkorps, Hjemmeværnets Musikkorps Syd, giver koncert på Rådhustorvet sammen med sit Kor a la Carte. Det sker klokken 11:30 på Rådhustorvet, som musikalsk opbakning til årets Lyserød Lørdag.

Lyserød auktion i Vestergade

Garn & Design i Vestergade har opfordret alle strikkeglade til at lave en firkant på 15 X 15 cm. i garn. Butikken støtter Kræftens Bekæmpelse med kr. 5 pr. firkant. Alle firkanter er blevet sat sammen til et flot tæppe. Og Lyserød Lørdag kl. 12 er der auktion over tæppet foran butikken.
Pengene går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Zumba, cirkeltræning og yoga

Underviserne Lene og Marianne inviterer til lyserød velgørenhedstræning i DGI-Huset fra kl. 10 – 12.
Entreen på kr. 50 går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.
De første 40 tilmeldte får en gratis goodiebag.

Zumba med Anne Wejs

Få sved på panden og støt et godt formål, når der er velgørenhedszumba sammen instruktør Anne Wejs. Det er fra kl. 14 – 15 i Nørregade 5, 1. sal. (Crazy Daisy?s gl. lokaler).
Entreen på kr. 60 går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.
De første 40 tilmeldte får en gratis goodiebag. Derudover er der lodtrækning om fine præmier på entrébilletten. Træningen sluttes af med et glas lyserød champagne, som er skænket af Havnens Vin & Tobak

Publiceret 01 October 2012 11:30