Ordnede have på Frivillig Fredag

GREVE: Fire byrådsmedlemmer gav en ekstra hånd som frivillige på Frivillig Fredag. Et af dem var Bjarke Abel, som sammen med en række andre frivillige ordnede have på Skolen Moeskær i Karlslunde.
Haven og et lille stykke skov omkring Skolen Moeskær i Karlslunde trængte efterhånden til en kærlig hånd. Så byrådsmedlem Bjarke Abel, en gruppe medarbejdere fra logistikfirmaet Movianto Nordic i Greve, medlemmer af Serapions Orden samt forældre og børn med tilknytning til De Unges Hus, havde fra morgenstunden noget at se til som frivillige på havearbejde på Frivillig Fredag.
Det var dermed andet år i træk, at der i Greve blev afholdt Frivillig Fredag. En dag som igen satte fokus på, hvad frivilligt arbejde er, og hvilke muligheder borgerne har for at kunne deltage i forskelligt slags frivilligt arbejde.
- Jeg synes det er dejligt, at kunne yde en frivillig indsats. Hvis man har overskud, tid og kræfter vil jeg anbefale alle andre at prøve det. Det er berigende at bidrage med et stykke arbejde der gavner en gruppe børn og unge, der ikke har den letteste hverdag, siger byrådsmedlem Bjarke Abel.
- Det er godt for os politikere at kende til virkeligheden, når vi skal sidde og prioritere i forbindelse med budgettet.
Også direktør Marina Steensen, Movianto Nordic, støtter op om, at det er vigtigt at give en hånd som frivillig:
- Vi har en holdning i vores virksomhed, der siger at vi skal bidrage til lokalsamfundet. Og da vi gerne vil have medarbejdere fra lokalsamfundet, så det er naturligt for os at stille hænder til rådighed, når der er brug for hjælp som her, siger direktør Marina Steensen.
- Det er en måde at sige tak for, at vi er blevet godt modtaget her i Greve.
Fire medlemmer af Greve Byråd deltog i Frivillig Fredag. Udover Bjarke Abel var det Jette Andersen, som serverede mad i Caféen i Freyas Kvarter, Kai Nielsen som arbejde i caféen og i Aktiviteten på Strandcentret og René Milo, som arbejdede i Gersagerparkens Ældreindkøb Mælkebøtten.
pm

Publiceret 01 October 2012 17:15