(Colourbox).

(Colourbox).

Otte villaindbrud i Bjæverskov

POLITI: Indbrudstyvene har igen haft en travl weekend. Ligesom i sidste weekend har Midt- og Vestsjællands Politi modtaget mange anmeldelser om indbrud i private beboelser. Der er dog et fald i antallet i forhold til for en uge siden - men alligevel er tallet fra den forløbne weekend skræmmende højt. 28.
Hårdest er det gået ud over Bjæverskov, hvor ikke færre end otte beboelser er blevet hjemsøgt af uønskede gæster - heraf er de to indbrud foregået i Vemmedrup.
Også Greve har været hjemsøgt af otte indbrudstyve.
De øvrige indbrud er begået i Viby Sj. og Karlslunde med hver to indbrud, mens der er begået et enkelt indbrud i Lille Skensved, Solrød Strand, Tureby, Havdrup, Tune, Køge, St. Tårnby ved Hårlev og i Store Heddinge.
En person pålevede søndag morgen et tyveri på Centervej i Karlslunde. Anmelderen var ved at læsse sin cykel med indkøbsvarer men tabte i den forbindelse noget på jorden. Idet anmelder samler sine ting op igen, kommer en und mand forbi og snupper anmelders taske fra cykelkurven. Gerningsmanden skyndte sig væk fra stedet.

Mange tyverier i Over Bølgen

Indkøbscentret Over Bølgen i Greve har den forløbne weekend gjort flittigt brug ag politiets assistance.
Lørdag formiddag kl. 11.15 havde en person været i Føtex og handle. Vedkommende havde sin pung liggende i sin jakkelomme da den blev stjålet. Pungen indeholdt udover diverse personlige kort også ca. 3.000 i kontanter.
Kl. 14.30 var den gal igen. En ældre kvinde havde sin taske stående på sin rollator. Herfra er en sort damepung af skind stjålet. Pungen indeholdt diverse personlige kort, ca. 1.000 kr. i kontanter fordelt på 100 krone sedler. Tyven er om muligt en udenlandsk kvinde, der i gerningsøjeblikket stod tæt ved den ældre kvinde.
Kl. 15.30 mistede en person en aflang lys beigefarvet damepung, 2 fløjet, indeholdende hævekort som hurtigt blev spærret, nøglekort til computer. Søndag blev pung med næsten alt indhold og ejer genforenet.
Lørdag aften kl. 18.15 blev to drenge på 13 og 15 år taget i Bilka for at have stjålet et par støvler hver til en værdi på kr. 279. Begge erkendte deres kriminelle forhold da politiet nåede frem.
pm

Publiceret 01 October 2012 08:45