(Colourbox).

(Colourbox).

Politifolk løb indbrudstyve op

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi for tidsrummet fra fredag den 28. september kl. 07.00 til mandag den 1. otkober kl. 07.00.

POLITI: Kort efter midnat, søndag kl. 00.02, modtog politiet anmeldelse om, at nogen var i færd med at begå indbrud i en lejlighed på Søjlegården i Greve. Kort efter politiets ankomst løb tre mænd ud af lejligheden.
To af mændene – en 18-årig fra Ishøj og en 16-årig fra Greve blev løbet op af politibetjentene og blev anholdt.
Den tredje mand forsvandt fra stedet. De anholdte blev taget med på politistationen til afhøring, hvorefter de blev løsladt søndag formiddag.
Ved indbruddet blev stjålet diverse smykker, som ejermanden har fået leveret tilbage igen.
Spirituskørsel – Køge.
Lørdag aften kl. 22.10 blev en 51-årig mand fra Sorø sigtet og anholdt for spirituskørsel på Københavnsvej i Køge. Den 51-årige blev løsladt efter blodprøve.
Spirituskørsel – Køge.
Natten til søndag kl. 03.15 blev en 30-årig mand fra Borup anholdt for spirituskørsel på Bækgårdsvej i Borup. Den 30-årige blev løsladt efter blodprøve.
Spirituskørsel – Køge Bugt Motorvejen – Køge.
Søndag aften kl. 18.45 modtog politiet en anmeldelse fra en 42-årig kvinde fra Kastrup, der fulgte efter en mulig spirituspåvirket bilist. På et tidspunkt var manden standset i nødsporet på motorvejen og havde spurgt den 42-årige, hvorfor hun fulgte efter ham. Hun bemærkede her, at manden lugtede af spiritus.
Manden havde herefter sat sig ind i bilen igen og fortsat sin kørsel med kvinden bagefter. En politipatrulje fik standset bilen og den 44-årige fører, der var bosiddende i Randers blev sigtet for spirituskørsel. Han var kortvarigt anholdt til udtagelse af blodprøve.
Opfølgning - indbrud i villa – Timianvej, Køge.
De to mænd på 18 år fra Køge, som blev anholdt torsdag middag efter et indbrud i en villa på Timianvej, Køge, hvor de bl.a. stjal en motorcykel, blev fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Roskilde. Dommeren løslod begge mænd i forbindelse med grundlovsforhøret, men de vil senere høre fra politiet, når denne sag skal afgøres.
pm

null

Publiceret 01 October 2012 14:00