Fra lørdagens konkurrencer på Dyrskuepladsen i Køge. (Foto. JCJ).

Fra lørdagens konkurrencer på Dyrskuepladsen i Køge. (Foto. JCJ).

Skovbo fik andenplads ved DM 2012

For dansk Politihundeforening som i weekenden blev afviklet i Køge.

Af
Per Møller

KØGE: I den forløbne weekend blev årets Danmarksmesterskaber 2012 for Dansk Politihundeforening afviklet i Køge med Skovbo afdelingen som arrangør.
Det blev tre travle men meget spændende og vellykkede dage for Dansk Politihundeforenikngs Skovbo afdeling, der fik afviklet stævnet til alles tilfredshed.
- Det blev en fantastisk weekend, hvor vi også var rimeligt heldige med vejret, fortæller Lisbeth Thyssen, der er PR ansvarlig i politihundeforeningens Skovbo afdeling.
48 deltagere var tilmeldt Danmarksmesterskabet. 24 deltog i Patruljeklassen, 14 deltog i Kriminalklassen, mens 10 var tilmeldt Vinderklassen.
Hos Skovbo afdelingen, der selv deltog med seks deltagere, kunne man glæde sig over, at foreningens formand Steen Holst-Christensen blev en flot nummer to med hunden Unni i Kriminalklassen.
Udover konkurrencerne lørdag og søndag på Dyrskuepladsen i Køge bød arrangementet også på indmarch og velkomsttale ved borgmester Marie Stærke fredag eftermiddag på Køge Torv, ligesom der søndag efter at konkurrencerne var afsluttet var opvisning med Dog Dancing.
Herefter kunne de nye Danmarksmestre kåres og døbes.
Se resultaterne fra årets Danmarksmesterskab i de tre klasser her.

Publiceret 01 October 2012 17:30