Spændende nyheder fra ZE-ZE

ZE-ZE's efterårs- og julekollektion bærer præg af mange spændende nyheder og ikke mindst ting, der er uundværlige i garderoben

ZE-ZE's efterårs- og julekollektion indebærer et utal af spændende nyheder og ikke mindst ting, der er uundværlige i garderoben.
Farverne er præget af de flotte efterårstoner i form af en dyb flot grøn, en klar blå og de røde bær og vinfarver. Det nye indenfor basis er grå, som findes i mange flotte toner, men naturligvis ingen garderobe uden sort. Som en ekstra spændende nyhed ses også de metalliske farver – hvilket er et kæmpe hit til både hverdag og fest. Hos ZE-ZE ses desuden et miks af lette materialer sammensat med grov strik. Materialerne mikses på kryds og tværs, det feminine med det maskuline. Bløde blonder sammensættes med det grove strik eller jakken, som er et must have.
Bukserne er omvendt inspireret at worker stilen og har rå detaljer. De findes i forskellige materialer, og specielt den coatede twill giver et skønt læder look til biker-pigen. Kjoler er uundværlige, og man slipper for at bruge tid på at mikse og matche – der skal kun tages stilling til sko og evt. jakke/cardigan. De korte jakker er perfekte som cardigan og holder hele sæsonen, og denne gang er de tvistet i form af nitter og seje skæringer. Til pigen, som er helt fremme i bussen, mixer hun med en pels i stedet for den klassiske jakke. De grafiske polkaprikker har fået et kæmpe comeback og ses enten tone i tone eller i metalliske farver, stjerner og rhinstene er sæsonnens detalje.
Der findes styles for enhver, uanset om man er til små og feminine detaljer eller om man er med på beatet i form af det seje biker-look. ZE-ZE's mange nyheder forhandles hos VIPiger i Sædding Centret.

null

Publiceret 01 October 2012 12:00