Angriber og målscorer Jeppe Kjær var kampens store oplevelse da HB Køge besejrede FC Fredericia 3-1. (Foto. JCJ).

Angriber og målscorer Jeppe Kjær var kampens store oplevelse da HB Køge besejrede FC Fredericia 3-1. (Foto. JCJ).

Frandsen:

Der er lang vej endnu

- men vi er på rette spor, siger cheftræner Per Frandsen efter 3-1 sejren over FC Fredericia.

FODBOLD: - Det holdt hårdt - men det gik og det var dejligt.
Siger HB Køges cheftræner Per Frandsen efter de 90 minutter mod FC Fredericia på SEAS NVE Park. En kamp, hvor østjyderne havde mest spil, men hvor HB Køge viste effektivt kontraspil og beslutsomhed når chancen bød sig - i første halvleg.
3-1 stod de rpå måltavlen da kampen blev fløjtet af, og med den anden sejr i træk kom HB øge væk fra de to nedrykningspladser som efter en tredjedel af sæsonen indtages af AB og FC Hjørring.
- Vi kan spille bedre end vi har vist de seneste to kampe. Men de har givet seks points så det kan vi kun være tilfredse med. Der er lang vej endnu, men det er skønt at vi er begyndt at vinde. Det viser, at det kan betale sig at arbejde stenhårdt med tingene, siger Per Frandsen til Lørdagsavisen.dk.
HB Køge chefen havde mange roser til den lille fodrappe angriber Jeppe Kjær, der scorede for tredje kamp i træk. Og til målmand Morten H. Jensen.
- Jeppe Kjær var forrygende - synd han ikke scorer på sin fantastiske solopræstation i anden halvleg. Han drev virkelig gæk med Fredericia forsvaret specielt i 1. halvleg. Også Morten H. Jensen havde en stor aktie i sejren med nogle fine redninger på vigtige tidspunkter og gode indgreb hele kampen igennem. Men alle skal have et stort skulderklap for en god indsats - en dejlig vilje til at vinde, siger Per Frandsen.

null

Publiceret 01 October 2012 05:45