Christian Rølmer Christensen (nummer to fra højre side) mener, der skal arbejdes klogere på alle niveauer.

Christian Rølmer Christensen (nummer to fra højre side) mener, der skal arbejdes klogere på alle niveauer.

ISKOLDT TEMA:

Seks skarpe til bestyrelsesformanden

Christian Rølmer Christensen har været formand i EfB Ishockey siden begyndelsen af 2009, men var allerede en del af bestyrelsen i 2008.

Af
Rune Weitling

Hvordan er din egen interesse for ishockey opstået?
"Min far fulgte EIK ganske tæt, og jeg blev derfor ofte taget med i hallen som dreng. Den store interesse for sporten har været der lige siden."

Ishockeyen i Esbjerg har været nede i en bølgedal de senere år. Hvad skal der til for, at vi kommer op af den?
"Vi skal kort og godt vinde flere ishockeykampe, og så skal der arbejdes klogere og hårdere på alle niveauer. Men vi er kommet et stykke af vejen, synes jeg, men vi er endnu ikke i mål."

Der er blandt andet nedsat en kickstartgruppe. Hvad er dine forventninger til hele det projekt, herunder hvordan vi får flere tilskuere i hallen?
"Jeg har store forventninger til projektet og er stadig glad for, at så mange mennesker deltog i kickstartmødet, hvor mange kom med konstruktive forslag. En stor del af de fremmødte var ligeledes villige til at give en frivillig hånd med, og det glæder mit ishockeyhjerte. Når det er sagt, så må og kan projektet ikke stå alene. Spillerne skal også yde deres bedste på og udenfor isen, men lykkes vi med begge ting, så er jeg sikker på, der kommer noget af den esbjergensiske hockey-feber tilbage."

Er du enig med de fans, som mener, vi de senere år har manglet profiler?
"Jeg mener nu, der har været og stadig er profiler i EfB's trup. Tiden, hvor et par profiler var lig med succes, er efter min overbevisning forbi. Den klub, der får overrakt pokalen og guldhjelmene til sidst, er ikke nødvendigvis den med de største profiler. Derimod er det det hold, der udnytter og forstår team-aspektet i en holdsport."

I har selv et ungt hold. Hvordan ser du på det?
"Jeg mener, det er gældende for størstedelen af holdene i ligaen. Det er vilkårene i dansk hockey, så det er ikke noget, vi tænker over i EfB. De yngste spillere skal ind og bevise, at de er bedre end de ældre, så det bør blot give øget konkurrence."

Hvordan ser du på fremtiden for EfB Ishockey. Hvor er vi om 2-4 år?

"Vi har i hvert fald en guldhjelm mere til samlingen."

null

Publiceret 01 October 2012 09:45