Fra Serie 3 opgøret mellem AIK 65 Strøby og Store Heddinge Boldklub. (Foto: Lokalbold.dk).

Fra Serie 3 opgøret mellem AIK 65 Strøby og Store Heddinge Boldklub. (Foto: Lokalbold.dk).

WEB-TV:

AIK 65 gav slip efter pausen

Af
Af Alex Hansen

Lokalbold.dk

FODBOLD: AIK 65 Strøby tog lørdag imod Store Heddinge Boldklub i et lokalopgør i Serie 3, Pulje 5.
Trods en total dominans i kampens første 45 minutter, så var dette altså ikke nok for hjemmeholdet, der totalt tabte momentum efter pausen.
Allerede efter syv minutters spil var det den tidligere fuldtidsprofessionelle hos Lyngby, Ronnie Hansen, der bragte AIK 65 Strøby fortjent i front.
På dette tidlige tidspunkt i kampen havde hjemmeholdet allerede haft adskellige nærgående forsøg mod Store Heddinges målramme. Og den totale Strøby-dominans fortsatte halvlegen ud, dog uden yderligere scoringer, selvom Strøby var yderst tæt på i en situation få minutter før pausen.

Som dag og nat

Efter pausen var der tilsyneladende ikke mere luft i hjemmeholdets spillere, og nu var det pludselig Store Heddinge, der sad massivt på spil og chancer.
Og gæsterne var altså bedre end Strøby til at udnytte mulighederne foran mål, fordi 2. halvleg bød på to scoringer. Begge til gæsterne. Først efter 3 minutter ved Mikkel Jensen, og afgørelsen midtvejs i 2. halvleg ved Nicholaj Frimann.
Trods et massivt Strøbypres i slutfasen, så lykkedes det ikke hjemmeholdet at få udlignet. Lokalopgøret i Strøby endte dermed med en sejr på 2-1 til gæsterne fra Store Heddinge.
Se stillingen i rækken her.
Se højdepunkter og kommentarer fra opgøret i vores WebTV sektion. Klik her.
 

Publiceret 01 October 2012 15:15