Asger Svarre Eliasen fra Holmebækskolen vandt Herfølge Kirkes tegnekonkurrence.

Asger Svarre Eliasen fra Holmebækskolen vandt Herfølge Kirkes tegnekonkurrence.

Asger tegnede sin drømmekirke

Vinderen af Herfølge Kirkes tegnekonkurrence blev Asger fra 3.b på Holmebækskolen – og hele klassen får glæde af præmien.

HERFØLGE: Det blev Asger Svarre Eliasen, der vandt førstepræmien i Herfølge Kirkes tegnekonkurrence for alle 3. klasser i Herfølge, hvor opgaven var at tegne "din drømmekirke – en kirke for børn".
- Der er mange, der har deltaget og været utroligt kreative. Billederne fortæller os, at børn godt kan forestille sig en kirke for børn. Og så er det jo glædeligt, at vi har tilbud til børn og deres familier her i kirken, siger børne- og ungemedarbejder ved Herfølge kirke, Lykke Larsen.
Det er et nyt tiltag fra Herfølge kirke at lave en tegnekonkurrence for 3. klasser i sognet, og kirken ønsker på den måde at være relevant og skabe opmærksomhed i børn og familiers hverdag.
- Det er min oldemors gamle billede, jeg har brugt og malet lige på glasset. Vi havde ikke flere lærreder, og så fik jeg den ide, siger Asger Svarre Eliasen, som i øvrigt meget bevidst om, hvorfor han har sat ordene "Hjælp" og "Gave" på billedet. Han forklarer, at i hans kirke skal man hjælpe de fattige og give dem gaver, som ikke får gaver til jul.
Lige nu er 3.b meget glade over den gave, de har vundet takket være Asgers tegning: Popcornmaskine og slushicemaskine til deres næste klassearrangement.
Udvalgte billeder fra tegnekonkurrencen vil blive udstillet på Herfølge bibliotek.
mr

Publiceret 03 October 2012 16:15