Anette Thomsen og Bone Commerou får overrakt prisen fra udvalgsformand Peter Borup Sørensen.

Anette Thomsen og Bone Commerou får overrakt prisen fra udvalgsformand Peter Borup Sørensen.

En frivillig indsats ud over det sædvanlige

På Senior- og Frivilligdagen 2012 blev der sat navn på årets frivillige ildsjæl i Vejle 2012

På Senior- og Frivilligdagen den 27. september 2012 blev vinderen af årets Frivillighedspris afsløret.
Blandt 25 prisindstillinger blev fem personer nomineret til prisen:
Ægteparret Anette Thomsen og Bone Commerou blev nomineret på baggrund af deres frivillige indsats på Plejecenter Bakkeager. Der går ikke en dag, hvor de ikke går til hånde ved arrangementer, gudstjenester, sangeftermiddage mv. og sørger for kaffe og hjemmebag til centrets beboere.
Annelise Debois har de sidste ti år stået i spidsen for Vejle Lydavis. Her er hun en dygtig leder og inspirator for de andre frivillige på avisen. Samtidig lægger hun et stort arbejde i det sociale aspekt bliver tilgodeset og plejet på avisen.
Dorthe Maren Nielsen er frivillig i Cafebutikken for psykisk sårbare, hvor hun gør en stor indsats og bl.a. har været med til at oprette en støtteforening for psykisk sårbare.
Otto Pilgaard blev indstillet på baggrund af sit virke som formand for seniorklubben i Jelling, hvor han har fået medlemstallet til at stige, og som formand for ?Røde Kors Asylvenner?.
Jytte Nielsen har gennem mange år ydet en frivillig indsats på mange områder, bl.a. var hun én af initiativtagerne bag en ?Ældre hjælper Ældregruppe? i Egtved. Derudover har hun oprettet en seniorpetanqueklub og en datastue.
Formanden for Voksenudvalget, Kit Kielstrup, og formanden for Seniorudvalget, Peter Borup Sørensen, fik det svære valg at vælge mellem de fem. Valget faldt på Anette Thomsen og Bone Commerou – fordi de gør en indsats, som ligger helt udover det sædvanlige.

null

Publiceret 03 October 2012 11:45