Alle FHK-hold spiller nu i ensartet tøj.

Alle FHK-hold spiller nu i ensartet tøj.

FHK i nyt arbejdstøj

thansen.dk er nu også håndboldklubbens tøjsponsor

FHK præsenterer thansen.dk som hele klubbens tøjsponsor. Aftalen betyder, at samtlige klubbens godt 25 hold i de kommende tre sæsoner fremtræder i ensartet og genkendeligt Hummel-tøj.
- Jeg er blevet præsenteret for den nye strategi i FHK, som jeg opfatter som både meget troværdig og realistisk, men som kræver en god selvdisciplin. Den store ungdomsafdeling, med blandt andet syv divisionshold, vidner om, at der er et solidt grundlag for at skabe en positiv udvikling i FHK i de kommende år. Dét vil jeg godt bakke op om, hvorfor thansen.dk udover at være hovedsponsor i FHK også har valgt at blive tøjsponsor, udtaler direktør for thansen.dk, Bent Jensen.
I FHK er man glad og stolt over, at thansen.dk fortsat bakker op om håndbolden i Fredericia
- Tøjsponsoraftalen understøtter samtidig FHK's ønske om at skabe en større følelse af sammenhold mellem alle i FHK, da alle uanset om man er U6-spiller eller seniorspiller, er ens i tøjet, siger sponsorchef Søren Møller.
Det indgår også i aftalen, at alle trænere og ledere modtager træningsdragter og T-shirts i ens design til brug ved kampe og stævner. En god mulighed for at påskønne de frivillige indsats for klubben og alle de unge håndboldspillere.

Publiceret 03 October 2012 09:00