Jasmin Bansø (i cowboyjakken) på scenen med Lady Gaga i København. Privatfoto

Jasmin Bansø (i cowboyjakken) på scenen med Lady Gaga i København. Privatfoto

Jasmin var på scenen med Lady Gaga

19-årig Sønderborgpige kom meget tæt på sit idol

Af
Mikkel Hansen

19-årige Jasmin Bansø fra Sønderborg fik en oplevelse af de helt store, da hun i sidste måned var til Lady Gaga-koncert i København.
Her kom hun nemlig på scenen med verdensstjernen.
Hun var taget til København med sin tvillingsøster for at se Lady Gagas koncert i Parken på Born This Way Ball-turnéen.
På koncertdagen den 2. september mødte pigerne tidligt op ved Parken for at få plads i Monster Pitten helt oppe foran scenen. "Little Monsters" er et populært kælenavn for Gagas fans.

Små monstre

"Man måtte egentlig først komme kl. 8.00, men der var mange, der havde været der i meget lang tid. Vi kom kl. 7.00 og stod i kø til om aftenen," fortæller Jasmin Bansø.
Selv om pigerne var kommet tidligt, fik de ved en fejl alligevel ikke de eftertragtede armbånd, der gav adgang til Monster Pit.
"Så da de andre var på vej op foran, blev vi standset og sendt tilbage. Det virkede rigtig uretfærdigt, men vi fandt alligevel nogle ok pladser ikke så langt fra scenen. Det var føltes næsten som jordens undergang, da vi ikke måtte komme ind i Monster Pit, men det endte jo alligevel med at blive en fed koncert."
Lady Gaga inviterer ofte unge piger fra publikum op på scenen i løbet af en koncert, og før koncertens sidste sang, Marry the Night, hev Lady Gaga først en ung svensk pige op på scenen. Kort efter pegede hun på Jasmin, der stod et stykke fra catwalken.

Dansede med Gaga

"Jeg tænkte slet ikke i det øjeblik, jeg var nærmest i chok. Jeg skyndte mig bare op på scenen, og en vagt hjalp mig over. Det var helt vildt at stå på scenen og se ud på alle de "little monsters". Det var fedt."
Jasmin og den svenske pige dansede med Lady Gaga på scenen, mens verdensstjernen sang Marry the Night.
"Jeg havde ikke øvet mig på dansen, men jeg kendte den fra musikvideoer. Det er ikke den sværeste dans."
Efter sangen blev de to piger og Lady Gaga sænket ned gennem scenen.
"Hun krammede os begge i få sekunder, inden vi blev ført tilbage til pladsen af en vagt," fortæller Jasmin Bansø, der efterfølgende måtte leder efter sin søster. De fandt dog hinanden noget senere.

Hun inspirerer mig

Begge søstre er store fans er Lady Gaga.
"Min lillebror havde købt to cd?er med hende, som vi lyttede meget til. Det var nogle meget catchy album. Men det var først, da jeg så hende optrædte til VMA 2009 (prisshow på MTV, red.), at jeg for alvor blev fan."
Jasmin Bansø var også til Monster Ball-koncerten med Lady Gaga i Herning i 2010.
"Jeg kan godt lide de ting, som hun står for: Be yourself, braveness og acceptance (Vær dig selv, modighed og accept, red.). Det synes jeg er vigtigt. Det er noget, som vi har brug for i samfundet. At være et "little monster" er en livsstil. Hver dag inspirerer hun mig til at være modig," fortæller Jasmin Bansø.

Se klip fra koncerten med Jasmin og Lady Gaga her (eksternt link)

Publiceret 03 October 2012 14:15