Kampen for at bevare Sønderborg Kaserne er nu også kommet på Facebook.

Kampen for at bevare Sønderborg Kaserne er nu også kommet på Facebook.

Kasernevenner er online

Af
Mikkel Hansen

Sønderborg Kasernes Venner har netop fået deres egen hjemmeside og Facebook-side.
"Vi møder i støttegruppen hver dag mennesker, som spørger, hvordan de kan støtte op omkring Sergentskolens forbliven i Sønderborg. Vi ved, at skolen har en enorm opbakning i lokalbefolkningen, men det bliver dejligt at få det dokumenteret – hvilket kan ske nu, hvor man på hjemmesiden kan skrive under på, at man støtter skolens forbliven i Sønderborg, og hvor man på Facebook-siden kan "synes godt om". Vi glæder os til at åbne for denne mulighed, siger formand for støttegruppen," John Lohff.
Man kan vise sin støtte til bevarelsen af Hærens Sergentskole i Sønderborg på både hjemmesiden www.sønderborgkasernesvenner.dk og på Facebook-siden Sønderborg Kasernes Venner.
"Opbakningen, som hjemmesiden og Facebook-siden forhåbentlig hurtigt vil dokumentere, har også værdi for både os, vore lokalpolitikere og vore lokale Folketingsmedlemmer, når de i den kommende tid skal argumentere for, at Sønderborg Kaserne ikke ofres i et nyt forsvarsforlig. Det er jo desværre sådan, at Sønderborg er i spil i nogle af de scenarier, der er skitseret som muligheder i et nyt forlig – også selv om det faktisk er småpenge, der kan spares ved at nedlægge kasernen i Sønderborg," siger Lohff.
 
 

Publiceret 03 October 2012 09:37