Målmand Morten H. Jensen vil videre i DBU-pokalen. (Arkivfoto. JCJ).

Målmand Morten H. Jensen vil videre i DBU-pokalen. (Arkivfoto. JCJ).

Motiveret HB Køge hold møder HIK

Stærk HB Køge trup møder HIK på Gentofte Stadion i aften, onsdag kl. 19.00.

FODBOLD: For anden sæson i træk tørner HIK og HB Køge sammen i DBU Pokalen. Sidste sæson var i 2. runde, hvor østsjællænderne på Gentofte Stadion vandt 2-0. I aften, onsdag den 3. oktober kan HIK få revanche når de to klubber igen mødes på Gentofte Stadion.
Men revanche bliver der ikke noget af, hvis det står til HB Køge målmand Morten H. Jensen, der stod en fremragende kamp i søndags, da FC Fredericia blev sendt tilbage til det jyske med et nederlag på 3-1.
- DBU Pokalen betyder meget for os. Vi prioriterer den højt, og håber på samme succes som sidste år, hvor vi jo var ganske tæt på at spille os i finalen. Kun et enkelt mål adskilte os fra en plads i finalen. Den succes gav os en masse selvtillid, og det håber vi på, at også dette års pokalturnering vil give, siger Morten. H. Jensen til www.hbkoge.dk.
Vinder HB Køge over HIK, og AC Horsens som det forventes besejrer 2. Divisionsholdet Otterup, så er der lagt op til en ganske interessant pokalsemifinale revanche i 4. runde, hvor HB Køges vej så krydses med den gule fare, der i foråret besejrede HB Køge over to kampe i semifinalen.
4. runde afvikles i dagene 30. oktober-1. november.
Cheftræner Per Frandsen har udtaget følgende trup til aftenens pokalkamp der fløjtes igang kl. 19.00:
Morten H. Jensen og Frederik Due. Andreas Sørensen, Christian Traoré, Thobias Ndungu, Nikola Saric, Anders Kaagh, Shawn Nicklaw, Lee Rochester Sørensen, Andreas Baes, Simon Backmann, Vito Hammershøy-Mistrati, Jeppe Kjær, Lars Brøgger, Nigel Marples, Fabinho, Simon Richter og Sylvester Seeger-Hansen.

null

Publiceret 03 October 2012 10:00