Leif Lastein har i forvejen køreskole i Jels, men har nu åbnet endnu en afdeling i Holsted. Foto: Susie Jessen.

Leif Lastein har i forvejen køreskole i Jels, men har nu åbnet endnu en afdeling i Holsted. Foto: Susie Jessen.

Ny kørelærer i Holsted vil adskille sig fra mængden

Leif Lastein, som også driver køreskole i Jels, har netop åbnet afdeling i Holsted

Af
Susie Jessen

Leif Lastein, som er opvokset i Jels, men som er flyttet til Holsted for ikke så længe siden, er klar over, at konkurrencen er hård inden for kørelærerfaget, som han er en del af med sin køreskole Drive4you.
Med mange kørelærere til et begrænset antal mennesker, er det en fordel at adskille sig, hvis man vil drive køreskole, mener Leif Lastein
Derfor er en af ambitionerne med hans køreskole, som netop har åbnet afdeling i Holsted, blandt andet at tilbyde teoritimer inden for hjemmets fire vægge, hvis eleverne kan samle nogle stykker.
- Der er jo mange kørelærere derude, så derfor tror jeg, at det handler om at gå andre veje. Det vil jeg blandt andet gøre ved at tilbyde hjemmeteori, ligesom at jeg laver lidt mindre hold for folk, der måske har behov for ekstra tid til at lære. Jeg tror, at mange bliver tabt, hvis de er på store teorihold. Jeg vil gerne have muligheden for at behandle eleverne forskelligt alt efter hvor deres niveau ligger, fortæller Leif Lastein. Kørelærren er rykket ind på Østergade ved de lokaler, hvor hans bror Bjarne Lastein driver sin virksomhed Backbone.

Publiceret 03 October 2012 08:00