Her der det Madsby Legeparks souschef, Kim Ekstrøm, der leger sørøver.

Her der det Madsby Legeparks souschef, Kim Ekstrøm, der leger sørøver.

Sørøverfødselsdag i Madsby Legepark

Parken har et særligt fødselsdagstilbud til alle børn mellem 3 og 7 år

Fylder dit barn år torsdag den 18. oktober, så har I mulighed for at deltage i en sørøverfødselsdag i Madsby Legepark, som en del af de aktivitetsmuligheder der tilbydes i efterårsferien uge 42.
Legeparken laver den dag et langt fødselsdagbord, der er dækket op med et sørøvertema. Her kan man booke plads til store og små fødselsdagsselskaber. Det koster 25 kr. pr. person, og man skal minimum være 10 og maksimum 30 personer.
Fødselsdagsmenuen består af saft eller varm kakao og et stykke kage til børnene, og til de voksne er der kaffe/varm kakao og et stykke kage. Du er også velkommen til selv at medbringe yderligere boller, lagkage eller hvad du har lyst til.
Når maverne er fyldte er der en guidet skattejagt for børnene, imens de voksne kan prøve kræfter med legeparkens mordgåde.
Der bliver holdet fødselsdagselskaber kl. 10-13, kl. 11-14 og kl. 12-15. Du kan booke det tidspunkt der passer dig bedst, dog senest tirsdag den 16. oktober inden kl. 15 på 7210 6862 eller madsbyparken@fredericia.dk.

Publiceret 03 October 2012 15:00