"Når man spiller pokalfodbold, forlader man dagligdagen i Superligaen og bevæger sig til en turnering, der lever sit eget liv, og hvor alt kan ske," siger Jess Thorup.

Stærkt EfB hold møder IF 92

EfB stiller med stærk trup til pokalbraget mod Esbjerg IF 92.

Esbjerg fB's forberedelserne til opgøret mod Esbjerg IF 92 fra Jyllandsserien i tredje runde af DBU Pokalen er som til en kamp i Superligaen. Modstanderne er blevet studeret, træningsmængden er den samme, og indstillingen vil være på normalt niveau.
"Når man spiller pokalfodbold, forlader man dagligdagen i Superligaen og bevæger sig til en turnering, der lever sit eget liv, og hvor alt kan ske. Vi skal ikke tænke på forskellen i de niveauer, vi normalt spiller på, for slækker vi bare lidt på indstillingen, kan IF 92 blive en rigtig svær opgave. Jeg har set holdet, og det er pænt spillende fodboldhold med flere spændende spillertyper," siger EfB's cheftræner, Jess Thorup.
EfB-cheftræneren kender faren for, at et superligahold trods alle gode intentioner undervurderer et jyllandsseriehold, og han medgiver, at den mentale tilgang til kampen har stor betydning.
"Vi prioriterer DBU Pokalen højt og går meget seriøst til opgaven. Jeg håber, esbjergenserne vil benytte lejligheden til at se et lokalbrag i DBU's officielle pokalturnering og møde talstærkt til en fodboldkamp for hele Esbjerg," siger Jess Thorup.
EfB har foreløbig udtaget en 16-mandstrup til kampen, og den afspejler, at der ikke er uddelt fribilletter. Norske Magnus Lekven skånes med småskavanker, og heller ikke Njogu Demba-Nyrén, der spillede en hel kamp for reserverne mandag for at få kamptræning, er med. Ellers stiller EfB med stamspillerne og giver comeback til Arnór Smárason, der er kampklar efter en knæskade.
EfB's trup til kampen i tredje runde af DBU Pokalen mod Esbjerg IF 92 onsdag den 3. oktober kl. 18.30 på Blue Water Arena:
1. Lukas Hradecky
30. Mathias Rosenørn
2. Kian Hansen
3. Peter Ankersen
5. Martin Bergvold
7. Steffen Ernemann
8. Kenneth Fabricius
9. Arnór Smárason
12. Sebastian Andersen
15. Youssef Toutouh
19. Jakob Ankersen
21. Jerry Lucena
22. Jesper Lange
23. Jonas Knudsen
24. Nicolai Høgh
32. Martin Braithwaite

null

Publiceret 03 October 2012 07:15