Kl. 15.55 var den røde løber lagt ud og velkomstkomiteen Johnny Thorsen (tv) og Holger Nielsen var klar til at tage imod de mange gæster. (Privatfoto).

Kl. 15.55 var den røde løber lagt ud og velkomstkomiteen Johnny Thorsen (tv) og Holger Nielsen var klar til at tage imod de mange gæster. (Privatfoto).

Strøbyskolens jubilæum går over i historien

STRØBY: Strøbyskolens 50 års jubilæumsfest for gamle elever vil komme til, at gå over historien - efter facebook at dømme.
Fra torsdag aften til sent søndag eftermiddag lå arrangørerne af Strøbyskolens 50 års jubilæumsfest vandret for, at alt skulle klappe og efter de mange deltagere at dømme har festudvalget bestået, siger Holger Nielsen og Johnny Thorsen som bl.a. har stor tak til de grønklædte folk fra Solgaardsparkens Venner og Inge Larsen fra ”Cafe-Dutten” De dygtige folk fra Solgårdsparkens Venner var lige så professionelle som under sommerens musik arrangementer, og de havde en væsentlig andel i succesen.
Inge Larsen fra ”Cafe-Dutten” kunne søndag gøre status hvor der bl.a. blev drukket 333 liter fadøl og over 200 flasker rødvin.
Holger Nielsen, hvis hovedopgave var bordplanen fik ikke meget tid til andet end flytte rundt på folk så alle kom til at side sammen ens klassekammerater og en til en time før faldt de sidste brikker på plads og præcis kl. 15.55 blev plastikken trukket af den røde løber og de første gæster kunne indfinde sig på den.
Strøbyskolens lærere og pedeller kunne slå dørene op for den 50 år gamle fødselar og det tilbud benyttede mange sig af hvor især de gamle klassebilleder blev studeret. Strøbyskolen bød også på kaffe og te.
Kl. 17.45 blev dørene så åbnet til Strøbyhallen hvor bl.a. Lars Nørbjerg havde sat sit store præg med massere af lys, hvor bl.a. en læserkanon skrev meddelelser på hal loftet. Kl. ca. 18.30 forsøgte man at overdøve de mange gæster dog uden den store succes men folk fandt sig i hvert fald en stol og festudvalget kunne byde velkommen og køkkenchefen kunne præsentere den 3 retters menu.
I mellem forretten og hovedretten blev der holdt tale af viceskoleinspektør Lene Grønvolt som bl.a. kunne fortælle om fredagens arrangement hvor de nuværende elever havde fejret fødselaren og nogle af de gamle elever havde afholdt en mindre koncert.
Efter desserten blev der spillet op til dans ved orkestret Yes2Day inden natten sluttede af med natmad og kl. 02.00 ebbede festen ud og mange valgte at tage med natbusserne, som i dagens anledning holdte lige ved døren til Strøbyhallen.
Hele søndagen blev brugt til oprydning og rengøring og kl. 19.00 søndag aften kunne man aflevere Strøbyhallen tilbage til halinspektøren Karlo Andersen.
Tilbagemeldingerne på bl.a. facebook tyder på at gæsterne syntes om festen og selv om de seneste uger har været hårdt arbejde så syntes arrangørerne at det har været hele sliddet værd.
pm

Tre søskende Linda, Kirsten og Leif Eskelund kom fra Ærø, Århus og Rødvig for at deltage i jubilæumsgfesten. (Privatfoto).

Tre søskende Linda, Kirsten og Leif Eskelund kom fra Ærø, Århus og Rødvig for at deltage i jubilæumsgfesten. (Privatfoto).

Publiceret 03 October 2012 08:45