Næsbjerg Gulve's bil med de boksere der skal til England. Næsbjerg Gulve sponserer en del af forplejningen.

Næsbjerg Gulve's bil med de boksere der skal til England. Næsbjerg Gulve sponserer en del af forplejningen.

BBK Varde klar til at indtage London

Klubben er så heldige at vi har fået lov til at besøge Englands ældste klub, nemlig den berømte Repton Boys klub som er en gammel og traditionsrig klub fra 1884.

Af
Kim Schou

Lørdag den 13. oktober drager BBK Varde til London for at møde Englands ældste bokseklub.
"Det bliver en tur som vi forventer os meget af, og virkelig gør os klar til de turneringer vi skal til i indland samt udland," fortæller formand og træner i BBK Varde, Carsten Holm.
"Vi ved, det bliver den hårdeste sparring, vi kan forvente os, men det er også meningen med det hele, for det udvikler vores meget talentfulde boksere, og de har fortjent denne tur, fortæller Carsten Holm.
Klubben er kommet i kontakt med Repton Boys, da de gerne deltager i den danske bokseturnering Hancock Boxcup og deraf kom aftalen i hus.
"Vi har fået sponsoreret forplejningen af Næsbjerg Gulve ved Lars Ebbesen. Det betyder rigtig meget for klubben"s økonomi, at vi har så stærk en sponsor, ja generelt har vi mange gode sponsorer. Uden dem ville det være svært at komme så meget ud til de mange turneringer, som vi deltager i, så herfra skal der lyde en stor tak til de mange sponsorer og særlig vores hovedsponsor Lars Ebbesen.
," fortæller Carsten Holm fra BBK Varde


FAKTA:

Klubben har nu til huse i det atmosfæriske tidligere victorianske Bath House, hvor boksere fra området, og faktisk mange miles væk uddanner sig i jagten på at blive en af klubbens nye krigere, der har vist konstant succes både nationalt og internationalt, og fra skoledreng's niveau til olympiske guld-og verdensmester, Store boksere såsom John H Stracey, Maurice Hope, Olympians såsom Micky Carter, Billy Taylor, Dave Odwell, Graham Moughton, Gary Barker, Sylvester Mitte, Audley Harrison og Tony Cesay er blot nogle få at nævne kommer fra Repton Boys. I årenes løb har klubben som har været i Home leveret over 500 Champions og fuldt fortjener titlen "Home of Champions" og "Stongest Boxing klub i UK og Europa". Navnet på Repton Boxing Club er endda velkendt i USA. Ligeledes er der kommet mange kentdte professionelle prof. bokser i klubbens tid såsom Sugar Ray Leonard - David Haye - Chris Eubank - Amir Kahn osv.

Publiceret 05 October 2012 10:00