Henrik Bødker kan fejre sit 100 kamps jubilæum når AGF kommer på besøg på Haderslev Fodboldstadion.

Henrik Bødker kan fejre sit 100 kamps jubilæum når AGF kommer på besøg på Haderslev Fodboldstadion.

Gysertime på Haderslev Fodboldstadion

Det ligner ikke en kamp for folk med sarte nerver når AGF gæster Haderslev Fodboldstadion klokken 17.00

Af
Af Peter Rasmussen

Hvis man er til neglebidende gysere så kommer her et tip: Skynd dig at købe billet til lørdagens superligakamp på Haderslev Fodboldstadion. Der er start klokken 17.00 og det er AGF, som kommer på besøg.
Der er nemlig næsten statsgaranti for spænding. Både fordi det er to hold i forreygende form, som støder sammen på græstæppet i Haderslev. Og fordi der bare er et eller andet specielt netop når SønderjyskE møder AGF.
Aarhusianerne er ubestridt øjeblikkets hold i den danse superliga, og de hvide kommer til Haderslev med endnu en frisk sejr i bagagen. Men de ved også, at de altid har problemer når de møder det lyseblå. Og så fik Lars Søndergaards tropper tanket masser af selvtillid forleden da de besejrede de midtjyske ulve i Herning med 3-1.

Jubilar tror på sejr

Når der fløjtes op til kamp kan Henrik Bødker fejre 100 kamps jubilæum for SønderjyskE. Den energiske midtbanespiller tror fuldt og fast på point i sin jubilæumskamp:
"Hvis vi fortsætter de takter vi viste i anden halvleg af den seneste AGF kamp og i kampen i Midtjylland, tror jeg på tre point," siger han i et interview med SønderjyskEs egen hjemmeside. I selvsamme interview ser han positivt på, at forlænge med den lyseblå klub når kontrakten udløber til sommer:
"Jeg kan sagtens se mig selv blive i klubben. Klubben er i fremgang og vi får nyt stadion. Men det kommer naturligvis også an på hvad SønderjyskE vil," siger han.

null

Publiceret 05 October 2012 11:11