Kristian Krogh Elmer som her ses i værkstedet på Sletten i Hornslet er med familien flyttet ind i et nyt hus på Skovvej.

Kristian Krogh Elmer som her ses i værkstedet på Sletten i Hornslet er med familien flyttet ind i et nyt hus på Skovvej.

Kurt Krogh bliver i familien

Tømrermester Kurt Krogh i Hornslet er blevet til Tømrerfirma Kurt Krogh ApS efter overdragelse til svigersønnen

Af
Mogens Greve

Kristian Krogh Elmer har pr. 1/10 overtaget firmaet Tømrermester Kurt Krogh fra sin svigerfar, Kurt Krogh, og fører det videre som Tømrerfirma Kurt Krogh ApS. Kurt Krogh afslutter nu sine igangværende opgaver for om kort tid at gå på efterløn.

Vente tilbage

"Efter uddannelsen som bygningskonstruktør i 2007 arbejdede jeg på tegnestuer i Aarhus og omegn," fortæller Kristian Krogh Elmer.
"Men ønsket om at koble studiets faglige kompetencer sammen med den praktiske del af tømrerfaget fik mig til at vende tilbage som tømrer, hvor jeg har været ansat tre år ved Kurt Krogh."
Kristian Krogh Elmer fortsætter virksomheden under navnet Tømrerfirma Kurt Krogh ApS og vil fortsat arbejde med til-, om- og nybygninger og renoveringer. Den anden ansatte, Lars Bolvig, flytter med over i det nye firma.
"Jeg håber, at jeg senere får brug for endnu flere medarbejdere."

Tegnestue

Kristian Krogh Elmer har de seneste tre år også haft tegnestuen ?bygvision?, hvor han tegner myndighedstegninger til tilbygninger, nybygninger, sommerhuse og garager m.m. - og yder byggerådgivning og byggesyn.
"Som uddannet tømrer og bygningskonstruktør har jeg foruden fagkundskaberne også opdateret viden om bygningsreglementet og om energirigtige løsninger, og det er planen at bruge tegnestuen og tømrervirksomheden til at tegne og opføre enfamiliehuse i lokalområdet."

Kristian Krogh Elmer

Er født og opvokset i Skørring og udlært tømrer i 1997 - og uddannet bygningskonstruktør i 2007. Han har de seneste tre år været ansat ved Kurt Krogh og har sideløbende haft tegnestuen "bygvision". Er netop flyttet i nyt hus i Hornslet med hustruen Line og børnene William og Gustav på 5 og 3 år.

Publiceret 05 October 2012 06:15