Modeshow i lyserøde rammer

Hinnerups modebutikker afholdt modeshow til fordel for Kræftens Bekæmpelse med bryst-kager, roser og masser af efterårsmode

Et kulturhus i Hinnerup i lyserøde farver og med lyserøde blomster dannede torsdag aften rammen for et velbesøgt modeshow.
Over 100 kvinder og et par enkelte mænd fyldte kulturhuset for at se efterårets mode og de fik en del med hjem.
"Vi havde vel nok 80-90 sponsorgaver fra byens butikker og deres leverandører, så mange kom hjem med en gave," fortæller Claus Hvass fra Din Tøjmand.
Da der samtidig var goodiebags til alle, lyste tilfredsheden ud af de mange kvinder, der tilmed fik foræret en rose i anledning af Lyserød Oktober og kunne fortære kager formet som bryster, leveret af Bagergaarden i Hinnerup.
Tøjet på podierne kom fra Mikkel, Nymode, Din Tøjmand, Sportigan, Profil Optik, Hinnerup Guld Sølv Ure, samt Hinnerup Blomster.
Overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse. Hvor stort det bliver, afventer stadig de sidste detaljer og uanset hvad, så havde folk en hyggelig aften i selskab med byens modebutikker der godt hjulpet af både mandlige og kvindelige modeller fik vist børnetøj, herretøj og dametøj ad to omgange.
Fremvisningen blev styret med kærlig hånd af Dorthe Bisconti, som de fleste nok forbinder med det tidligere La Luna.
Og der kommer modeshows i Hinnerup igen.
"Det var en succes og det her skal vi selvfølgelig gentage en gang i fremtiden," lover Claus Hvass.

Publiceret 05 October 2012 13:00