Fra ugens modeshow hos Mono i Køge. (Foto: JCJ).

Fra ugens modeshow hos Mono i Køge. (Foto: JCJ).

Modeshows i Køge

KØGE: Det er sæson for modeshows,  og specielt i Køges dametøjsbutikker,  er der i denne tid faktisk ikke en eneste aften, hvor man ikke kan kigge på efterårets mode.
Lørdags-Avisens fotograf Jørgen Chr. Jørgensen er med garanti den person i Køge, der har overværet flest shows, så man kan altid spørge ham til råds, hvis man vil have et hurtigt overblik over tidens trends…
I denne uge har der bl.a. været shows hos Rokkjær på Torvet, Mono i Vestergade og Image i Jernbanegade – og selvom det kan lyde ens, så er der ifølge vor fotograf stor forskel på de enkelte aftener – både hvad angår tøjstil og publikum.
Rokkjær havde mandag aften ”Mode- og Stil Aften”, hvor Hanne Nielsen fra Klip-Stuen i Herfølge havde klippet og farvet modellernes hår. Hun  fortalte desuden om tendensen, mens Susan fra Body Shop lagde make-up og fortalte om farverne m.v. Endelig fortalte Anne-Marie Jensen fra Rokkjær om tidens trend i tøj.
Tirsdag aften var turen kommet til Mono i Vestergade, hvor Carina Nielsen bød indenfor, og fortalte om aftenens program,  og samtidig havde inviteret et par af sine leverandører. Mono er startet som forhandler af Spa produkterne fra Karmameju indenfor sæber, cremer m.v., og det blev der fortalt en del om, ligesom der var stor søgning til den stand, som Dyrberg Kern havde indrettet i den hyggelige butik i Vestergade. Her gik modellerne i øvrigt rundt blandt publikum, der ikke, som man så ofte ser, var ”bænket” til stole. Her stod publikum op.
Image i Jernbanegade har valgt at dele sine shows over flere aftener, men til gengæld med begrænset deltagelse hver aften. Forretningens indehaver Merete Rosenkilde har i øvrigt, til hver eneste aften, selv lavet al den mad, der bliver serveret under hendes shows. Der var både i sidste uge, samt onsdag og torsdag i denne uge, en virkelig god og intim stemning i butikken i Jernbanegade.
I alle butikkerne var der forskellige præmier og gaver til publikum, så det var kun få – ingen? – der gik tomhændede hjem!
Jørgen Chr. Jørgensens fotos giver et lille indblik i de hyggelige, stemningsfulde aftener.
jp

Publiceret 05 October 2012 11:00