DjobClub har valgt at slå sig ned i Kolding i House of Innovation

DjobClub har valgt at slå sig ned i Kolding i House of Innovation

Ny Kolding-virksomhed vil hjælpe folk i job

DjobClub hedder den nye virksomhed, der har slået sig ned i Kolding

- Først tager vi Kolding – så tager vi Berlin, fortæller Leif Garne, salgsdirektør for ny og anderledes rekrutteringsvirksomhed ved navn DjobClub, der har valgt at slå sig ned i Kolding i House of Innovation.
- Vores koncept er baseret på netværkstanken og glæden ved at hjælpe hinanden med at finde et job, det rigtige job. Drømmejobbet. Vi ved jo alle sammen godt at den måde de fleste i dag får job på er via deres netværk. Også i disse tider med stor arbejdsløshed, så derfor er og bliver netværk den bedste måde at få sig et nyt job på – og en ny medarbejder på?, fortæller Leif Garne, der er idémanden bag firmaet DjobClub, der allerede også har et sjællandsk kontor.
- Lige nu har vi blandt andet nogle ledige jobs her i Kolding og det er selvfølgelig vores eget netværk, vi også trækker på her i starten. Og derfor vil vi da også gerne invitere alle Koldingborgerne og små som store virksomheder i Kolding til at besøge www.djobclub.com, så vi rigtig kan få gang i det lokale jobmarked her i Kolding, hvor vi selv bor som virksomhed.
DjobClub er bygget som en online portal (www.djobclub.com), hvor både virksomhederne der søger nye medarbejdere og det vi kalder ambassadører kan oprette en profil. Ambassadørerne opretter så profiler på deres venner og disse bliver så matchet op mod jobannoncerne i DjobClub. Vennerne kan man blandt andet importere fra f.eks. Facebook og LinkedIn. Herefter kan man læne sig tilbage og vente på, der kommer et jobtip, man kan sende videre.

Publiceret 05 October 2012 18:00